CHEFI LA CUŢITE 9 decembrie 2019. Penultimul battle, cu emoţii, lacrimi, preparate bune şi o despărţire dureroasă

Publicat: Marţi, 10 Decembrie 2019 07:50 // Actualizat: Marţi, 10 Decembrie 2019 07:50 // Sursa: romaniatv.net

CHEFI LA CUŢITE 9 decembrie 2019. Penultimul battle din concurs s-a desfăţurat cu emoţii, lacrimi, preparate bune, dar şi cu o despărţire dureroasă.

Foto: a1.ro

Penultimul battle din sezonul cu numărul șapte de la Chefi la Cuțite a fost unul plin de emoții, cu preparate mult prea bune care i-au surprins pe cei trei chefi, dar și cu o eliminare. Provocarea din partea Ginei Pistol le-a testat creativitatea, capacitatea de a improviza contracronometru, cât și emoțiile.

Citeşte şi CHEFI LA CUTITE 9 DECEMBRIE 2019. O reţetă dulce ascute cuţitele între concurenţi

Apariția Ginei Pistol se lasă cu aplauze la Chefi la Cuțite. Chef Cătălin Scărlătescu îi trimite mesaje de dragoste frumoasei prezentatoare.

„Trebuie să facem în așa fel încât să câștigăm, ăsta e obiectivul meu să duc câți mai mulți oameni în semifinală, de acolo depinde doar de ei. Așa că este important să câștigăm și proba de astăzi." , declară chef Sorin Bontea.

Gina Pistol le dă o nouă temă celor trei echipe de la Chefi la cuțite. Concurenții trebuie să pregătească fine dining din salată și desert cu ciocolată.

„Sunt foarte relaxat, consider că pot să fac un desert extraordinar și sunt în elementul meu cu tema de fine dining. Nu am nicio temere, știu exact ce vreau să fac" , a declarat Alex.

În această ediție preparatele concurenților vor fi degustate de cei de la Radio Zu. Pentru această probă concurenții au la dispoziție 90 de minute.

În bucătăria Chefi la Cuțite se muncește ca într-o sala de forță. "Simțeam că mi se dublează brațul", a spus Paul Niculescu.

„Gelatina aia mi-a pus frâna de mână, efectiv simțeam cum mi se dublează brațul, îmi crește unul deasupra și mușchi și tot. Mor, mor aici" , povestește Paul Niculescu.

Chef Cătălin Scărlătescu aruncă în lupta Chefi la Cuțite amuleta denumită bomba nucleară. "De acum înainte, eu trebuie să continui ce a gătit Dumitrescu, iar el ce am început eu", a spus chef Sorin Bondea.

„Am o muletă și nu o oricare amuletă, am o amuletă nucleară. Am o amuletă care spune așa: Ai puterea ca în orice moment din timpul probei să obligi celelalte două echipe să facă schimb de bancuri și să preia preparetele" , spune chef Cătălin Scărlătescu.

Chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bondea fac un scandal în bucătăria Chef la Cuțite ca în filmele de Oscar. "O să se bată!", spune unul dintre concurenți.

Cei doi chefi, Dumitrescu și Bontea au încercat să creeze o ceartă pentru a reuși să se îndrume și să înțeleagă ce a dorit să gătească celălalt.

„Această ceartă a fost singura modalitate prin care eu și Bontea am reușit să comunicăm" , explică chef Dumitrescu. „Ne dădeam informații cine, ce a gătit, unde sunt, ce mai este de făcut." , adăugă chef Bontea.

A sosit momentul jurizării invitaților, la Chefi la Cuțite, iar echipa Radio ZU degustă din toate preparatele. Iată ce au spus aceștia despre mâncarea din farfurii.

Cei de la Radio Zu au început cu farfuria mov, cea a lui Chef Cătălin Scărlătescu. „Mult prea multe lucruri combinate de dragul de a fi combinate, prea multă sofisticăreală" , a zis Morar. În timp ce colega sa s-a arătat mulțumită de ce a găsit în farfurie. „Este exact genul de mâncare pe care eu mă aștept să îl primesc când comand o salată cu fructe de mare sau pește."

Echipa mov, echipa verde și echipa albastră au parte de emoții mari la proba individuală. Tema acestei confruntării este carnea.

Din echipa lui Cătălin trebuie să intre doi concurenți la duel, din echipa lui Sorin vor intra trei concurenți la duel deoarece și din echipa lui Cătălin vor intra mai mult de jumătate.

Atacuri între concurenți la proba individuală de la Chefi la Cuțite. Nervii concurenților sunt întinși la maxim.

Concurenții au simțit la maxim acest duel și au încercat să gătească cele mai bune preparate cu carne. „Eu o să fac ce îmi place mie, dacă o să le placă bine, dacă nu asta e."

Chefi la cuțite, degustarea preparatelor gătite la proba de duel. "Are un gust demențial. Parfumat, proaspăt, dulceag, ca o zi de primăvară", a spus Chef Dumitrescu.

Alex din echipa verde a găsit un șalău poșat, iar șefii s-au arătat interesați de aspectul farfuriei. „Bă, nu arată rău, arată foarte bine. O farfurie bune, bine gătită."

Amalia Bellantoni este în lacrimi după ce a părăsit competiția "Chef la Cuțite". "Sunt două variante. Ori chefii nu au gustat, ori nu au mâncat niciodată așa ceva", a spus concurenta eliminată.

Amalia a plecat în lacrimi din cadrul emisiunii, aceasta s-a declarat mulțumită de parcursul său în emisiune și se va întoarce acasă, la restaurantul său. „Pur și simplu am arătat ceea ce sunt eu."

Alexandru Sasu este emoționat până la lacrimi după ce a citi scrisoarea primită de la bunicul lui. "Chestiile astea mă înmoaie. O să fie tare mândru de mine", a spus concurentul.

„Familia toată e mândră de mine, de la părinți la bunici, din păcate nu mai am decât unul. Nu știu abia aștept să îl sun mâine. Vreau să îi povestesc unde am ajuns, vreau să fie mândru de mine, oricum e mâdru de mine și m-a susținut în toate. Îi mulțumesc pentru tot." , a spus Alexandru Sasu.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7786
RON
23 Jan
noapte 0 °
zi 8 °
Ultimele joburi adaugate
24 H