CHEFI LA CUŢITE 18 noiembrie 2019. Cătălin Scărlătescu, supărat înainte de cea de-a treia confruntare

Chef Cătălin Scărlătescu, supărat înainte de cea de-a treia confruntare Chefi la Cuţite. 

18 nov. 2019, 14:32
CHEFI LA CUŢITE 18 noiembrie 2019. Cătălin Scărlătescu, supărat înainte de cea de-a treia confruntare

CHEFI LA CUŢITE 18 noiembrie 2019. Cea de-a treia confruntare pe echipe a sezonului şapte, va aduce cele trei echipe față în față cu o probă de gătit în care tensiunea, emoțiile și criza de timp își vor spune cuvântul. Presiunea concursului va aduce conflicte la fiecare banc de lucru, iar nervii celor trei chefi vor fi întinși la maximum, fiind la un singur pas să își piardă cumpătul.

Citeşte şi CHEFI LA CUTITE 2019. Dezastru pentru Scărlătescu, a pierdut doi concurenţi

„Suntem înainte de cel de-al treilea battle şi sunt nu negru, ci în cea mai întunecatã nuanţã de negru posibilã! Am douã probe pierdute, doi oameni plecaţi şi ai mei nu se regãsesc deloc.

Şi asta pentru cã nu se pliazã unul pe celãlalt, nu au spiritul de echipã bine definit şi impregnat în creier!”, se va dezlãnţui chef Scãrlãtescu, cel care ulterior va mai completa: „Îmi doresc ca dupã douã duşuri foarte reci, sã le intre ceva în cap şi mãcar sã înţeleagã ce le spun, pentru cã pânã acum au fãcut doar ce au vrut ei!”.

De cealaltã parte, chef Dumitrescu se declarã foarte mulţumit de alegerile fãcute în bootcamp: „Mi-a plãcut cum s-a mişcat echipa, au fost foarte activi, uniţi, au vorbit foarte mult între ei! A fost o atmosferã plãcutã şi aş vrea sã repetãm asta!”, în vreme ce chef Bontea a decis sã îşi motiveze puţin echipa: „Am pierdut o probã, vreau sã gãtiţi cum trebuie, vreau sã vã asumaţi ce gãtiţi!”, completând: „Am pretenţii de la ei, pentru cã majoritatea sunt de meserie!”.

Cum se vor descurca aceștia în fața unei noi provocări și ce bucătari vor ceda în fața presiunii unei competiții ce devine mai grea cu fiecare etapă, telespectatorii Antena 1 vor vedea luni seara, de la 20:00, într-o nouă ediție Chefi la cuțite, la Antena 1.

Ultima confruntare, de sãptãmâna trecutã, a avut o desfãşurare ineditã; chef Bontea a secerat adversarii folosind amulete şi blocându-i însã în mod ironic, cei puşi la încercare s-au descurcat, ba chiar au şi câştigat proba, cum a fost cazul celor din echipa albastrã. Duelul i-a pus faţã în faţã pe concurenţii verzi şi pe cei violeţi, chef Scãrlãtescu fiind cel care la final a pierdut încã un bucãtar. 

“V-aţi liniştit, v-aţi relaxat? Se pare cã uneori libertatea te crispeazã, îţi furã entuziasmul, îţi fuge pãmântul de sub picioare şi în loc sã îţi iasã reţeta de vis, îţi iese concurentul!”, le-a mãrturisit Gina concurenţilor rãmaşi în luptã. “Azi degustã paramedici salvatori de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţã Bucureşti-Ilfov. Sunt oameni cãrora nu le mulţumim niciodatã destul!”, le-a mai spus îndrãgita prezentatoare. “Oamenii ãştia chiar meritã toatã stima noastrã, aşa cã trebuie sã facem farfurii de nota 10!”, a declarat şi chef Bontea, înaintea probei.

Cum se vor descurca concurenţii rãmaşi în luptã în fața unor noi provocări și ce bucătari vor ceda în fața presiunii unei competiții ce devine mai grea cu fiecare etapă, telespectatorii Antena 1 vor vedea disearã, de la 20:00, într-o nouă ediție Chefi la cuțite, la Antena 1.