CHEFI LA CUŢITE 2018. Chef Sorin Bontea pierde „cuţitul de aur”. Alexandru Ilinca a părăsit echipa albastră

Duelul a adus emoții mari pentru concurenții din echipele galbenă și albastră. Chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu au stat și ei cu sufletele la gură în așteptarea verdictului care aduce eliminare în echipa albastră.

25 dec. 2018, 11:34
CHEFI LA CUŢITE 2018. Chef Sorin Bontea pierde „cuţitul de aur”.  Alexandru Ilinca a părăsit echipa albastră

Alexandru Ilinca a fost eliminat de la „Chefi la cuţite”, iar dezamăgirea l-a cuprins pe chef Bontea, fiind al doilea concurent pe care îl pierde de la începerea duelurilor, scrie a1.ro.

Citeşte şi CHEFI LA CUŢITE 2018 LIVE VIDEO. Juriul Te cunosc de undeva în bucătărie: „Am mâncat şi porţia mea, şi pe a Andreei Bălan”

„Mi-a căzut cerul în cap!”, a exclamat chef Sorin când decizia finală a rămas între Alexandru și Maria Burlacu, concurenta din echipa lui chef Scarlatescu.

Din păcate, cheescake-ule preparat de Alexandru nu a adus aprecierea celor trei chefi, fiind notat cu doar patru puncte.

Pentru ceilalți concurenți, emoțiile au trecut până la următoarea ediție. Preparatele duelului de astăzi au fost cu noroc, reușind astfel să primească următoarele punctaje: Cătălin Badici (10 puncte), Andrei (13 puncte), Sorin (15 puncte), Ana Maria Crudu (12 puncte), Valentin Dumitrescu( 12 puncte), Florin Munți (10 puncte), Marian (9 puncte), Edna (9 puncte), Maria Burlacu (8 puncte).