CHEFI LA CUTITE: Cum se descurcă vedetele la cratiţă

Știu vedetele să gătească? Iată o întrebare la care telespectatorii Antena 1 vor afla răspunsul odată cu chefii Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu în ediția specială a emisiunii „Chefi la cuțite”, pregătită pentru ziua postului.

28 nov. 2016, 16:02
CHEFI LA CUTITE: Cum se descurcă vedetele la cratiţă

CHEFI LA CUTITE: Luni și marți, pe 28 și 29 noiembrie, de la ora 20.30, vedetele Antena 1 intră în bucătărie și devin concurenți. Astfel, în faza audițiilor și a degustării pe nevăzute, în fața chefilor se vor perinda fel de fel de preparate, de la paste de casă, la supă franțuzească de ceapă sau pește cu legume. Și cum prezentatorii TV sunt obișnuiți cu spectacolul, exact asta vor oferi în platoul „Chefi la cuțite”. 

Mirela Boureanu Vaida va găti ca-n Moldova, dar va încinge și o horă alături de cei trei jurați. Aceștia se vor ridica de la masa jurizării și vor dansa, așa cum nu au mai făcut-o până acum. Iar chef Bontea va da frâu liber talentului care l-a consacrat deja și va și cânta alături de Mirela.

Echipa de la Neatza e o adevărată pată de culoare. Dacă Răzvan își ia foarte în serios rolul de concurent la acest show culinar și vrea să gătească paste de casă, colegii lui par mai mult să-l încurce: „Dani dacă e singur acasă face foamea și două zile, Flavia e vegetariană, Amalia gătește doar pentru copiii ei, iar Oprișan e pe post de consumator”, spune acesta. Peripețiile se vor ține lanț la bancul lor de lucru: Flavia scapă prea mult piper, Oprișan și Dani vor să îi saboteze pe competitorii lor, Maria Buză și soțul ei, și le vor fura butoanele de la aragaz și totul va culmina cu coca pentru paste care aterizează pe jos.