Chefi la cuţite LIVE, 23 noiembrie. Cum arăta Zanni înainte să aibă părul blond și tatuaje. Nimeni nu îl recunoaşte

O nouă ediţie a îndrăgitei emisiuni Chefi la cuţite va avea loc în această seară, de la ora 20:30. Se va duce încă o bătălie în bucătărie, între "bulinuţe", "dungaţi" şi echipa "carourilor". Astăzi bucătarii vor avea parte de juraţi-surpriză.

23 nov. 2020, 18:27
Chefi la cuţite LIVE, 23 noiembrie. Cum arăta Zanni înainte să aibă părul blond și tatuaje. Nimeni nu îl recunoaşte

Chefi la cuţite LIVE, 23 noiembrie. Printre cei mai îndrăgiţi concurenţi se află şi Zanni care deşi nu ştie foarte multe despre acest domeniu a reuşit să impresioneze prin ambiţia sa. Zannidache Edmond are un trecut emoţionant şi la doar 22 de ani a devenit unul dintre cele mai interesante personaje din ringul bucătarilor.

Chefi la cuţite LIVE, 23 noiembrie. Nimeni n-ar fi crezut cum arată Zanni fără tatuaje

Zannidache Hubert Edmond nu este o prezenţă comună şi atrage atenţia prin lookul său aparte. Părul lui este vopsit pe jumătate blond, iar pielea lui este plină de tatuaje. Acesta și-a tot schimbat înfățișarea în ultimii ani şi a încercat să îşi descopere personalitatea. Într-o fotografie postat în anul 2014, Zanni avea părul brunet, era fără tatuaje însă spiritul lui liber îl făcea special de atunci.

 

Concurentul a fost ales inițial în echipa „Bulinelor” și a ajuns în cele din urmă în echipa „Dungilor”, după ce Florin Dumitrescu a folosit una dintre amuletele prin care putea schimba un concurent din echipa sa cu un altul din altă echipă.

Trecutul emoţionant al concurentului Zannidache Edmond. Povestea lui a impresionat pe toţi românii

Zanni nu a avut norocul să trăiască într-o familie, lângă o mamă şi un tată iubitor. Băiatul a cerscut într-un orfeliat până la vâsrta de şase ani, iar apoi a ajuns în organizaţia „SOS Satele Copiilor”.

„Am stat într-un centru de copii până la șase ani, un centru în care făceam foamea și eram dresați doar cu bătaia. Cât am stat acolo nu am știut ce este timpul, spațiul, copilăria, nici măcar măcar diferența dintre fete și băieți. Îmi aduc aminte perfect că la un moment dat, de câteva ori pe lună au înceut îngrijitoarele să ne scoată în curte și să ne alinieze. Tot ce știam era că după fiecare aliniere în curte, unul dintre noi dispărea…Știam că dispare spre ceva mai bun și mai știam că nu vreau să rămân singur la cămin.

Se făceau adopții, pentru că urma să se închidă orfelinatul (…). Nu realizam că viața poate să fie mai bună, că foamea poate să treacă (…). Noaptea făceam pe mine ca să îmi fie cald, iar dimineața îmi rupeau picioarele, de pedeapsă. Într-o zi am fost adoptat de o organizație de copii, unde eram în case cu mame, angajate să aibă rolul de mamă pentru un număr de copii. Aici am cunoscut și alte sentimente și emoții trăite la orfelinat”, a povestit Zanni la Antena1.

Citeşte şi: Chefi la cuțite 19 noiembrie 2020. Eliminare neaşteptată