CHEFI LA CUTITE LIVE VIDEO 15 DECEMBRIE 2020. Care sunt finaliştii

Competiția Chefi la cuțite continuă marţi, 15 decembrie, la Antena 1, cu a doua seară de semifinală. În funcție de punctele cumulate de-a lungul celor trei probe vor fi desemnați cei 3 finaliști. Sezonul 8 vine cu o premieră, iar unul dintre chefi este pus în fața unei situații fără precedent.

15 dec. 2020, 20:22
CHEFI LA CUTITE LIVE VIDEO 15 DECEMBRIE 2020. Care sunt finaliştii
CHEFI LA CUTITE LIVE VIDEO 15 DECEMBRIE 2020

CHEFI LA CUTITE LIVE VIDEO 15 DECEMBRIE 2020. Conform unor surse, Roxana, Maria şi Ionuţ s-au calificat deja în finală, între ei dându-se lupta pentru câştigarea premiului cel mare.

CHEFI LA CUTITE LIVE VIDEO 15 DECEMBRIE 2020. Chefii au de ales câte un preparat pe care își doresc să îl consume și, în funcție de tragerea la sorți, concurenții vor trebui să le pregătească câte un dish. Va fi un test care va scoate esența talentului din fiecare participant. Tehnica și abordarea trebuie să fie ireproșabile pentru a câștiga un loc în marea finală.

Citeşte şi: Câștigător Chefi la Cuțite sezonul 8. Cine va lua marele premiu de anul acesta

CHEFI LA CUTITE LIVE VIDEO 15 DECEMBRIE 2020

Juriul va fi şi el unul special în acest moment al concursului, format din comedianți și actori de comedie. Ilona Brezoianu, Dan Badea, Anca Sigartău, Cristi Iacob, Andrei Ciobanu și Ionuţ Rusu sunt cei care vor decide finaliștii Chefi la cuțite, sezonul 8.

CHEFI LA CUTITE LIVE VIDEO 15 DECEMBRIE 2020. Concurenţii rămaşi în luptă sunt: Luca Adrian, Maria Șandru și Ionuț Belei din echipa lui chef Sorin Bontea, Cătălin Rizea, Cristian Boca și Paul Maxim din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu și Roxana Blenche, Claudia Radu și Kanni din echipa lui chef Florin Dumitrescu.

Semifinala Chefi la cuţite, lider de audienţă

Luni seara, telespectatorii au fost cu ochii pe semifinala de la Chefi la cuţite. Show-ul difuzat de Antena 1 s-a impus ca lider de audiență pe toate segmentele de public, scrie A1.ro.

Conform Kantar Media, Chefi la cuțite a fost lider de piață în rândul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani cu o medie de 11.3 puncte de rating și o cotă de piață de 32.5%, în timp ce al doilea clasat, ProTv, a obținut 6.9 puncte de rating și 19.7% cotă de piață.

Show-ul de cooking de la Antena 1 s-a clasat pe primul loc și în rândul publicului din mediul urban cu o medie de 10.2 puncte de rating si 23.5 procente cotă de piață, în timp ce al doilea clasat, Kanal D a obținut 6.2 puncte de rating și 14.3 procente cotă de piață.

Show-ul de cooking de la Antena 1 a fost pe primul loc și în rândul întregului public din România cu o medie de 10.9 puncte de rating și o cotă de piață de 23.4%, în timp ce Kanal D, clasat pe locul al doilea a obținut o medie de 8.1 puncte de rating și 17.4 procente cotă de piașă .

În minutul de aur al emisiunii, 22.14, peste 2.3 milioane de telespectatori la nivelul întregului public din România urmăreau competiţia Chefi la cuțite.

Citeşte şi: Apariție de senzație a Ginei Pistol. Cât costă rochia pe care a purtat-o în semifinala ”Chefi la Cuțite”