CHEFI LA CUŢITE LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 6 octombrie 2020. S-a dat cuţitul de aur!

Alberto Chelu a primit cuțitul de aur la "Chefi la cuțite"! El e primul concurent din echipa lui Florin Dumitrescu

RomaniaTV.net
06 oct. 2020, 09:45
CHEFI LA CUŢITE LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 6 octombrie 2020. S-a dat cuţitul de aur!

CHEFI LA CUŢITE LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 6 octombrie 2020. Un concurent surprinzător din ediția 13 din sezonul 8 „Chefi la cuțite” este Alberto Chelu! De meserie soud chef, bărbatul vrea să demonstreze că merită un loc în echipele celor trei chefi.

CHEFI LA CUŢITE LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 6 octombrie 2020

Alberto Chelu a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” susținut de soția sa. Înainte să fie bucătar, concurentul a fost fotbalist la FC Dacia Mioveni. A călătorit prin multe țări și apoi a decis să facă o schimbare în viața sa. Așa s-a apucat de bucătărie.

În timp ce a pregătit o super rețetă de cod poșat, edamame, piure de mazăre și fenicul, Alberto Chelu a povestit mai multe despre cum a ajuns să lucreze în Marea Britanie, într-un restaurant cu specific franțuzesc, totul pentru a evolua și pentru a ajunge un bucătar cât mai bun.

„Soția mea a venit la mine, a reușit să se angajeze, dar nu a reușit să se adapteze. A decis să se întoarcă, eu am rămas pentru experiență. Aș fi vrut să rămân acolo mult mai mult, dar era vorba de soția mea și nu puteam să stau departe de ea. Am vrut să îmi dau demisia, dar șefii mi-au zis să îmi iau o pauză, oricât am nevoie. Ei mă așteaptă acolo, dar nu știu ce să spun, dorința mea e să rămân în țară”, a dezvăluit concurentul, dornic să facă senzație la „Chefi la cuțite”.

„Emisiunea Chefi la cuțite mi-a schimbat viața”. Angelica Djurj a făcut dezvăluiri neașteptate

Angelica Djurj este una dintre concurentele care a făcut spectacol în ediția 13 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”!

Doamna din Borșa este de meserie ajutor de bucătar. Plină de emoții, aceasta a decis să pregătească în sezonul 8 „Chefi la cuțite” o super rețetă de lasagna.

„Am venit la emisiunea Chefi la cuțite prin intermediul soțului meu, care m-a înscris, fiindcă eu nu aveam curaj. O să dau tot ce pot mai bun. Tot timpul gătesc acasă pentru familie sau prieteni, dar ăsta este un pas foarte mare. 

Emisiunea Chefi la cuțite mi-a schimbat viața. M-am gândit să faca o școală de bucătari. Să vedem ce zic chefii”, a dezvăluit concurenta.

Veste neașteptată la „Chefi la cuțite”! Cine a câștigat amuleta 13 dată de Chef Marian Cernat

Surpriză de proporții în ediția 13 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”! Chef Marian Cernat a anunțat cine este câștigătorul amuletei!  După ce a degustat cele trei farfurii, chef Marian Cernat a anunțat cine este câștigătorul amuletei din această ediție a emisiunii „Chefi la cuțite”!

Toate farfuriile au fost savuroase, dar cea mai bună dintre toate a fost cea cu ou carbonara, tartar de vită, doradă cu aioli, creveți și tataki, adică cea pregătită de Florin Dumitrescu!

În prezent, Sorin Bontea are patru amulete, Florin Dumitrescu trei, iar Cătălin Scărlătescu este în top, cu șase amulete.