CHEFI LA CUŢITE LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Sezonul 11 începe în forță! Misiune complicată la prima amuletă

Chefi la cuțite programează, luni, 27 martie, la Antena 1, de la ora 20:30, prima ediţie din sezonul 11, în care vom avea parte de prima luptă pentru amuletă, de data aceasta cu noi reguli. Pe lângă Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, în arena culinară intră un al patrulea chef, care va munci din greu pentru a le face concurență.

27 mart. 2023, 19:17
CHEFI LA CUŢITE LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Sezonul 11 începe în forță! Misiune complicată la prima amuletă
CHEFI LA CUŢITE LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Sezonul 11 începe în forță! Misiune complicată la prima amuletă

CHEFI LA CUŢITE LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Ștefan Popescu, chef-ul care până acum s-a aflat în platoul show-ului în calitate de invitat la jurizarea preparatelor pentru amuletă, inaugurează competiția în noua formulă. Amuleta pentru care se vor lupta în această seară oferă un avantaj extrem de prețios în competiție, așadar, lupta va fi acerbă. Dar provocarea pregătită de Gina Pistol este pe măsura avantajului: 11 cutii, deschise treptat, complică la maximum misiunea chefilor. Fiecare cutie conține câte un ingredient care trebuie integrat în preparat. Astfel, niciunul dintre Chefi nu își poate contura farfuria de la început, cu toții fiind nevoiți să improvizeze pe parcurs. Numărul cutiilor, ales pentru a marca debutul sezonului 11, îi va urmări, de altfel, pe Chefi, în această competiție.

CHEFI LA CUŢITE LIVE VIDEO ONLINE STREAMING AICI.

Sezonul 11 este ultimul în care Gina Pistol va fi prezentatoare și primul în care numărul juraților va fi de patru. Astfel, pe lângă cei trei chefi care erau până acum, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, în platou va fi și Ștefan Popescu, chef-ul care până acum s-a aflat în platoul show-ului în calitate de invitat.

Citeşte şi: Care este adevăratul motiv pentru care Gina Pistol a renunțat la „Chefi la Cuțite”. Fiica sa, Josephine, nu este cea care a făcut-o să plece

„Noi când am intrat în sezonul 11, în platou, am văzut patru bancuri, la amulete. Suntem patru. Am crezut că va găti Gina Pistol”, a precizat chef Cătălin Scărlătescu. „În sezonul 11 va mai găti un chef cu noi, la fel și el luptă cu noi pentru amulete. Nu ne vor mai juriza bucătarii”, a completat Sorin Bontea. „Va fi dezastru la amuletă! Vreau să o câștig, chiar dacă n-o voi folosi eu”, a anunțat Chef Ștefan Popescu. „Ștefan Popescu nu știe ce-l așteaptă!”, a dat replica Florin Dumitrescu. „Vedem cum vom face, dar ușor nu-i va fi după ce ne-a nenorocit cu jurizarea în nu știu câte sezoane”, a comentat Cătălin Scărlătescu.

Ştefan Popescu, Florin Ivan, Orlando Zaharia sunt doar câţiva dintre participanţii la jocurile pentru amuletă care vor încerca să încurce planurile juraţilor, dar chefii vor avea parte şi de adversari aflaţi pentru prima dată în platoul Chefi la cuţite. „În sezonul 11 avem parte de provocări noi. Chefi la cuţite este o competiţie care evoluează, se dezvoltă şi se complică, pe măsură ce fiecare dintre noi adună tot mai multă experienţă în acest concurs. Iar lucrul ăsta nu poate decât să mă motiveze şi mai mult”, a declarat Florin Dumitrescu.

Citeşte şi: Cât câștigă Cătălin Scărlătescu de la Antena 1. Juratul de la Chefi la Cuțite are un salariu la care mulți doar visează

Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.