Cât câștigă Cătălin Scărlătescu de la Antena 1. Juratul de la Chefi la Cuțite are un salariu la care mulți doar visează

Cătălin Scărlătescu, concurent la "America Express", e printre cei mai cunoscuți și îndrăgiți chefi din România. Recent a dezvăluit câți bani câștigă de la Antena 1.

06 mart. 2023, 12:03
Cât câștigă Cătălin Scărlătescu de la Antena 1. Juratul de la Chefi la Cuțite are un salariu la care mulți doar visează

Cătălin Scărlătescu a dat de înțeles că nu o duce rău deloc la „Chefi la Cuțite” și a dezvăluit, de asemenea, și cât câștiga în primii ani de după Revoluția din decembrie 1989.

Cătălin Scărlătescu e jurat în emisiuni culinare de mai bine de un deceniu, iar acum e participant la Amercia Express.

Cheful a dezvăluit, în podcastul lui Speak, ce sumă de bani câștigă lunar după 1989. „Nu știu ce înțelegi tu din bani. Fii atent. În 1994, salariul meu era de 1.400 de dolari”, a spus Scărlătescu, în cadrul podcastului „La fileu”.

Citește și Cătălin Scărlătescu, pălmuit la America Express: „Avea boală pe mine de când a ajuns”

Uimit de ce tocmai a auzit, Speak l-a mai întrebat o dată dacă vorbește serios, iar juratul a confirmat. „Eu, niciodată, din 1994, nu am coborât sub suma aia. Cu timpul, am crescut. Eu am muncit pe bani”, a continuat Scărlătescu.

Speak a mărturisit că, în 1993, familia lui a făcut credit pentru a lua un televizor color. „1.400 de dolari? În lei cât era? Luai o Dacie”, a exclamat Speak.

„Aveam vreo trei mașini atunci”, a adăugat cheful.

Citește și Cătălin Scărlătescu a ajuns la greutatea ideală! Cum a reușit celebrul bucătar să slăbească 30 de kilograme

Cât câștigă Cătălin Scărlătescu și ceilalți jurați la Chefi la Cuțite

Potrivit money.ro, dintre cei trei jurați de la ”Chefi la Cuțite”, emisiunea-fenomen de la Antena 1, chef Florin Dumitrescu ar fi cel care ar încasa cei mai mulți bani, căci acesta are și un contract de imagine cu un retailer popular de pe piața românească. Astfel că acesta ar ajunge să încaseze aproximativ 10.000 de euro lunar.

De asemenea, în lunile în care se filmează ”Chefi la Cuțite”, chef Sorin Bontea ar încasa peste 3000 de euro lunar, iar chef Cătălin Scărlătescu ar primi în fiecare lună aproximativ 2500 de euro.