Chefi la cuţite 2019. Sorin Bontea conduce clasamentul amuletelor. Cum îi va putea încurca pe Cătălin Scărlătescu

Chefi la cuţite. Sorin Bontea conduce clasamentul amuletelor. Cum îi va putea încurca pe Cătălin Scărlătescu

25 sept. 2019, 14:53
Chefi la cuţite 2019. Sorin Bontea conduce clasamentul amuletelor. Cum îi va putea încurca pe Cătălin Scărlătescu

În intervalul orar 19.59-23.28, chefii au fost prima alegere a românilor, cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani de 8,6 puncte de rating și 24,6% cota de piață, în timp ce pe locul secund se clasa Pro Tv cu 7 puncte de rating și 20,2 % cota de piață. La orașe emisiunea de la Antena 1 a condus cu 7,2 puncte de rating și 17,4 % cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 5,9 puncte de rating și 14,3 procente din cota de piață.

Citeşte şi CHEFI LA CUTITE 2019. Surprize mari în noul sezon. Care este cea mai grea amuletă

Lupta amuletelor de marți seară le-a măcinat creierii chefilor, la propriu, căci jurații au fost nevoiți să gătească cu lămâie, zucchini și creier: „Am câteva lucruri pe care nu prea le mănânc, mai ales din cauza texturii”, spunea chef Dumitrescu la începutul probei. După o sesiune de gătit de 60 de minute, jurații au pus în fața invitatului special, Anne Ampawan, trei dish-uri cu adevărat delicioase: „A fost o alegere dificilă, sper să dorm bine la noapte, după ce iau decizia”, a spus aceasta înainte să dezvăluie câștigătorul. Porția de ravioli a făcut-o pe jurată să îi acorde amuleta lui chef Bontea, restabilind astfel ordinea în clasamentul avantajelor.

În acest moment, juratul se află în pe primul loc cu trei amulete adjudecate, fiind urmat de chef Scărlătescu, respectiv chef Dumitrescu. În vreme ce Sorin Bontea va avea posibilitatea de a-i oferi unui concurent imunitate la duel, de a bloca un ingredient principal echipelor adverse și a-i bloca pe colegii săi de jurizare printr-un „freeze” de 15 minute, Cătălin Scărlătescu va putea să anuleze orice altă amuletă folosită împotriva sa și va putea să folosească și el un „freeze” de zece minute unei echipe adverse, chiar în timpul sesiunii de gătit. Florin Dumitrescu a adjudecat săptămâna aceasta amuleta ce îi va oferi posibilitatea de a gusta și a-și folosi mâinile pe tot parcursul unui battle, acesta fiind singurul avantaj al juratului până acum.

Cel mai iubit show culinar continuă și săptămâna viitoare la Antena 1, cu alte două ediții noi din sezonul 7, în etapa jurizărilor pe nevăzute: luni și marți, de la 20:00.