Chefii şi-au făcut echipele în sezonul 11 Chefi la cuţite. Ce concurenţi au mers mai departe

Chefii şi-au făcut echipele în sezonul 11 Chefi la cuţite. Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au ales, în ediția difuzată miercuri, 10 mai 2023, concurenţii cu care merg mai departe în competiţia culinară.

11 mai 2023, 14:58
Chefii şi-au făcut echipele în sezonul 11 Chefi la cuţite. Ce concurenţi au mers mai departe
Chefii şi-au făcut echipele în sezonul 11 Chefi la cuţite

Chefii şi-au făcut echipele în sezonul 11 Chefi la cuţite. După ce au aflat ce culori le sunt atribuite, cei trei bucătari au decis cu cine merg mai departe.

Doar 18 locuri sunt disponibile în echipe și 60 de oameni s-au luptat pentru ele. Fiecare grupă este formată din șapte persoane, însă trei locuri sunt deja ocupate de cuțitele de aur.

Citeşte şi: Bunica Gherghina, celebră pe Tik Tok, i-a uimit pe jurații de la Chefi la cuțite: „De când am făcut atâtea vizualizări simt că întineresc, nu mă mai doare nimic”

Chefii şi-au făcut echipele în sezonul 11 Chefi la cuţite

Cătălin Scărlătescu a mizat pe Dumitru Paul Tudosescu. Laurențiu Neamțu a fost alegerea lui Florin Dumitrescu. De asemenea, Nina Hariton a obținut cuțitul de aur din partea lui chef Sorin Bontea.

De regulă, aceste șase tunici pe care le dăm, nu au o ordine anume. Nu-l face pe prima tunică să fie mai importantă decât a treia”, a spus chef Florin Dumitrescu. Echipa lui este formată din: Iustin Cîmpeanu, de care este sigur că va face echipă bună cu cuțitul de aur, Andrea Sabini, Mariana Zinner, Mihaela Zahariea, Luna Morgaciova și  Florin Borșaru.

Cătălin Scărlătescu și-a pus toată încrederea în acest sezon în Elena Ciot Monda, Lino Golden și Amalia Esa. George Popescu, Daniel Dragomir și AnaMaria Ijac au primit și ei câte o tunică.

Ultima echipă este cea a lui Sorin Bontea. El a decis să meargă mai departe în concurs cu Diane Inamahoro, Mario Zahariea, Constantin Onuț, Adrian Hampu, Monica Pușcoiu și George Borșaru.

Cătălin Scărlătescu pleacă de la Chefi la cuţite?

Bucătarul a mărturisit că în momentul în care în viața lui o să apară un copil, asemenea Ginei Pistol, o să se retragă din televiziune. Acum munca îi ocupă mare parte din viață, însă atunci când va avea un bebeluş, acest lucru se va schimba.

„Gina a mai avut o perioadă când ne-a părăsit (nr. la emisiune), atunci când a născut și a venit Irina Fodor. Era de așteptat, că trebuie să stea și ea cu copilul, acuma… Îți dai seama că pentru Gina e o bucurie fantastică pentru că are o fetiță.

Păi ea dacă nu își dedică un pic de viață copilului… A sta la televiziune înseamnă o grămadă de timp. Poate să stea doi, trei ani liniștită cu copilul. Și eu cred că dacă aș face mâine un copil, aș lăsa-o mai moale și eu cu televiziunea și m-aș ocupa de el. Orice părinte asta și-ar dori, nu?”, a declarat Cătălin Scărlătescu, potrivit fanatik.ro.