Bunica Gherghina, celebră pe Tik Tok, i-a uimit pe jurații de la Chefi la cuțite: „De când am făcut atâtea vizualizări simt că întineresc, nu mă mai doare nimic”

Bunica Gherghina este din Teleorman, are peste 500.000 de urmăritori pe Tik Tok, unde a devenit celebră pentru zecile de rețete pe care le prezintă, iar acum a venit la Chefi la cuțite, pentru a le arăta și juraților rețetele copilăriei sale.

25 apr. 2023, 13:58
Bunica Gherghina, celebră pe Tik Tok, i-a uimit pe jurații de la Chefi la cuțite: „De când am făcut atâtea vizualizări simt că întineresc, nu mă mai doare nimic”
Bunica Gherghina u-a dat pe spate pe jurații de la Chefi la cuțite

Bunica Gherghina Bereghianu a participat la Chefi la cuțite și i-a dat pe spate cu rețeta ei. Simpatica bunicuță este celebră pe Tik Tok, acolo unde a strâns peste 500.000 de fani cărora le prezintă diverse preparate.

@bunica.gherghina Bobârnaci. #Teleorman #grandma❤️👵 #foryou❤️ #traditionalfood ♬ sunet original – Bunica Gherghina🍩

Citește și: Desertul copilăriei, reţeta pas cu pas de la bunica Gherghina, senzaţia Tik-Tok-ului VIDEO

De această dată, ea a venit în fața juraților cu un desert pe care a învățat să îl prepare încă din copilărie: bătuta cu brânză.

„Bună seara, mamaie! Mă bucur enorm să fiu în fața dumneavoastră. Sunt bunica Gherghina, cea mai virală bunică din România. Am TikTok, am aproape 500.000 de urmăritori pe TikTok și pe Instagram peste 30.000 de urmăritori. Eu sunt cam haioasă așa, fac talente prin casă, mai cânt”, a spus Bunica Gherghina, atunci când a intrat în platou.

Citește și: Chefi la cuțite 28 martie 2023. Micii de la Cocoşatu’ au ajuns în farfuriile juraţilor: „Ăștia după pufoșenie sunt de la Sandu Cocoșatu’. Omulețul ăsta e o legendă”

„Eu fac videoclipuri cu rețete, plăcinte, gogoși, turte. Mai am puțin și fac 500.000 de urmăritori. Nu m-am gândit niciodată că o să ajung să fiu atât de dornică să intru pe live. Îmi place tare mult, de mor. Până să fac TikTok, știți cum eram eu? N-aveam niciun curaj de nimic! Făceam orice pentru că trebuiau făcute. Dar de când am făcut atâtea vizualizări, atâția urmăritori, mi-au dat viață, simt că întineresc, nu mă mai doare nimic. Primesc sănătate, simt că plutesc”, a mai spus ea.