Cheloo a făcut pană în drum spre Spania, acolo unde participă la campionatul Baja Aragon: „A sărit o frumusețe de roată”

Cătălin Ștefan Ion, cunoscut sub numele de scenă Cheloo, a rămas în pană în drum spre Spania, după ce a pierdut o roată în mers.

19 iul. 2023, 12:46
Cheloo a făcut pană în drum spre Spania, acolo unde participă la campionatul Baja Aragon: „A sărit o frumusețe de roată”
Camionul lui Cheloo a rămas fără o roată, în Franța

Cheloo a plecat în Spania alături de prietenul său Florin Ban, acolo unde vor participa la un campionat de off road.  În timp ce se deplasau spre Lyon, din direcția Besancon, au rămas fără o roată.

Artistul le-a cerut ajutorul celor care se aflau în zonă, pe Facebook.

„S.O.S. este cineva pe drum din direcția Besancon spre Lyon disponibil să ne arunce un cric de camion? A sărit o frumusețe de roată și a f#@%! prezoanele…”, a scris Cheloo.

Citește și: Acuzații grave: „Mihai Bendeac a plecat de la iUmor pentru că a fost bătut de Cheloo. I s-a părut că e gay”

Fanii care au văzut postarea acestuia au sărit imediat în ajutor cu sfaturi.

„Sper să sa găsească vreun coleg să v-ajute! Am distribuit postarea ta pe vreo două grupuri de șoferi”/„Caută un boc de lemn, pune l sub punte in partea in care ai ridicat cu cricul, după aia transfera cricul in partea cealalata pe care vreți sa o ridicați”/„Aveți grijă,prin acea zonă se fură și este valabil pe toată partea de est a Franței spre Spania”/„Pe paginile de tiristi. Hai ca postez acolo poate e cineva in zona”, sunt câteva dintre comentariile adunate la postare.

Citește și: Cum i-a ridiculizat Cheloo pe Guess Who și pe Puya: „Ești ca…”

Cheloo este pasionat de mașinile 4×4

Cheloo are o mare pasiune pentru mașinile 4×4, în timpul liber fiind pilot la competiții de off road. Pasiunea lui a început în 2006 , atunci când s-a înscris prima oară la un open pe lângă campionatul național, iar de atunci a avut mai multe participări ca pilot și copilot.

„Îmi plac multe maşini. Mai exact, cele 4×4. Nu-mi plac maşinile care se târâie pe burtă. Nu mă impresionează un BMW Seria 6 sau un Lamborghini ori un Maserati. Cele care-mi plac îmi plac atât de mult, că nici nu ştiu să le scriu numele corect. Mă simt bine în maşina mea”, spunea Cheloo în urma cu mai mult timp.