CHELOO, atac pe Facebook la ofiţerii sub acoperire de la DIICOT

Solistul trupei Paraziţii, Cătălin Ştefan Ion, cunoscut sub numele de Cheloo, care este anchetat într-un dosar de trafic de droguri, va fi cercetat sub control judiciar.

02 apr. 2016, 05:58

„Liliac mumificat decedat sub acoperire….eliberat la perchezitie. In stomacul acestui ofiter infiltrat s-au gasit restul de 495 grame de cannabis declarate de televiziuni inainte de finalizarea perchezitiei. Am ras TOTI. Cred ca avem umor”, ascris Cheloo pe contul său oficial de Facebook. 

Cheloo ţinea drogurile în cutii de vitamine şi într-un plic pe care scria „Pentru domnul Cheloo”

Rapperul Cheloo de la trupa Paraziţii este vizat într-un dosar de trafic de droguri.Rapperul este suspectat de procurorii DIICOT atât de consum de droguri, cât şi de trafic de droguri de risc, după ce i-ar fi dat canabis unui investigator sub acoperire şi unui colaborator al anchetatorilor, după cum au declarat surse judiciare 

Postul de televiziune Antena 1 lansează, duminică, emisiunea de divertisment ”iUmor”, în care rapperul Cheloo, suspectat de consum şi trafic de droguri, face parte din juriu, alături de actorul Mihai Bendeac şi cântăreaţa Delia.

Primele nouă episoade ale emisiunii au fost deja înregistrate, iar Cheloo rămâne în juriu, a declarat, pentru News.ro, un reprezentant al postului Antena 1.