Cheloo, melodie manifest în criza COVID: „Apostolii lui Arahat s-au convertit cu şpaga! Slugile propagă frica! Eşti bolnav, nu eşti bolnav vei fi vindecat fortat”

Duminică, mii de oameni au ieşit la proteste în marile oraşe ale României împotriva restricţiilor din pandemie, după ce sâmbătă valuri de proteste au avut loc şi în marile capitale ale Europei.

07 mart. 2021, 18:36
Cheloo, melodie manifest în criza COVID: „Apostolii lui Arahat s-au convertit cu şpaga! Slugile propagă frica! Eşti bolnav, nu eşti bolnav vei fi vindecat fortat”

Protestele împotriva restricţiilor nu se duc doar în stradă. Cheloo a ajuns viral cu o melodie protest, pe care au vizionat-o pe Youtube peste jumătate de milion de oameni în doar trei zile.

Melodia lui Cheloo a devenit virală. Atenţie, limbaj licenţios!

Cheloo și-a exprimat şi în trecut opinia cu privire la carantinarea la domiciliu și purtarea măștilor. Deranjat de faptul că „spitalele refuză să interneze pacienți cu simptome de Covid”, rapper-ul îl atacă pe Raed Arafat și anunță că va face „tot posibilul ca masca să devină un obiect dispensabil”.

Pandemia de coronavirus a dat naștere multor teorii și opinii, situațiile conflictuale fiind un rezultat inevitabil. Recunoscut pentru tonul adeseori critic la adresa autorităților, Cheloo alege calea rețelelor de socializare pentru a-și exprima foarte acid o serie de reproșuri la adresa măsurilor propuse de Raed Arafat.

Românii ies în stradă, cel mai amplu protest din pandemie. Liderii AUR şi Diana Şoşoacă cheamă la răscoală. Val de proteste în toată lumea LIVE VIDEO
Afectat de felul în care spitalele filtrează acum pacienții cu COVID, trimițându-i în izolare „cu simptome” și „fără a fi testați”, Cheloo consideră că măștile recomandate de Guvern și Raed Arafat sunt „botnițe” și decide să refuze purtarea lor, chiar dacă specialiștii de la OMS (Organizația Mondială de Sănătate) susțin, la rândul lor, purtarea măștilor.

Cheloo: „Arafat induce panică în rândurile populației”

„Spitalele refuză să interneze pacienți cu simptome de Covid. Oameni cu temperatură de peste 38°, stare generală proastă si tuse accentuată, sunt trimiși în izolare la domiciliu, fără a fi testați. Testele se fac pe programare si, până când le vine rândul, liber la promenadă.

În schimb, Arafat induce panică în rândurile populației. Matematica fricii. Ține-i înspăimântați și vinde-le botnițe

O să ajungem să fim obligați să ne cumpăram, fiecare, câte un apartament, în cazul în care ne îmbolnăvim, să avem unde să ne izolăm. Totul pentru bunăstarea lui Arafat”, scria Cheloo pe pagina sa de Facebook.

Sute de persoane s-au adunat, duminică după-amiază, în Parcul Izvor din Bucureşti, pentru a participa la un protest faţă de ideea vaccinării obligatorii, dar şi faţă de eventuala implementare a aşa-numitului paşaport de vaccinare. Unii dintre participanţi poartă mască de protecţie sanitară, însă mulţi dintre ei nu respectă această măsură şi nici pe cea privind distanţarea fizică.
Participanţii la protest s-au adunat începând cu ora 15.00 în Parcul Izvor, din faţa Palatului Parlamentului din Bucureşti. Aceştia s-au organizat pe reţelele sociale şi susţin libertatea persoanelor de a alege dacă se vaccinează sau nu. Ei resping, de asemenea, ideea eliberării unui aşa-numit paşaport pentru cei vaccinaţi împotriva bolii provocate de noul coronavirus.