Cheloo nu se dezminte. Vezi cum a jignit o concurentă de la X Factor

Noul sezon X Factor România a început duminică seară, cu aceiaşi trei juraţi din ediţia trecută, Dan Bittman, Delia Matache şi Cheloo, de la Paraziţii. Acesta din urmă a rămas personajul rău din juriu şi chiar a jignit destul de rău o concurentă care, de altfel, a cântat foarte bine.

RomaniaTV.net
23 sept. 2013, 11:29

Oana Muntean este o studentă de 24 de ani din Arad, care a decis să-şi încerce norocul la X Factor. Deosebit de talentată, Oana s-a prezentat în faţa juraţilor cu o piesă din repertoriul lui Lady Gaga şi cu una interpretată de Nicki Minaj, iar prestaţia ei i-a încântat pe juraţi.

Chiar dacă a părut impresionat de evoluţia Oanei, Cheloo a reuşit să o jignească pe tânără, făcând aluzie la faptul că fizicul ei nu corespunde „tiparelor” împământenite în showbiz-ul de pe la noi şi taxând-o pentru faptul că are câteva kilograme în plus.

„30 de kilograme până mâine”, i-a spus Cheloo Oanei Muntean, care a fost vizibil întristată de remarca juratului, care a încercat apoi să îndulcească „pastila”, însă fără prea mult succes.