Chelsea, înfrântă acasă, de Liverpool

Echipa Chelsea Londra a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), de formaţia FC Liverpool, într-un meci din etapa a XII-a a campionatului englez.

RomaniaTV.net
20 nov. 2011, 18:20
Chelsea, înfrântă acasă, de Liverpool

S-au jucat 12 etape din Premier League, iar Chelsea a pierdut deja o treime din meciuri. Ultimul dintre ele aseară, cu FC Liverpool, chiar pe Stamford Bridge. Mai mult decât atât, trupa antrenată de Andres Villas Boas este de nerecunoscut în defensivă, aceasta fiind dealtfel cea mai slabă apărare a lui Chelsea din ultimii 11 ani.

Liverpool a perforat-o pentru prima oară în minutul 34, prin Maxi Rodriguez, care a finalizat o acţiune croşetată de Luis Suarez şi Craig Bellamy. Villas Boas a răspuns prin întărirea ofensivei şi l-a introdus în teren pe Daniel Sturridge, cel care avea să aducă şi egalarea, în minutul 55. „Cormoranii” au avut însă ultimul cuvânt şi au marcat golul victoriei în minutul 87, prin Glen Johnson.

Echipa lui Kenny Dalglish a cîştigat cu scorul de 2-1 şi rămâne astfel neînvinsă de la mijlocul lui septembrie şi rămâne neînvinsă în acest sezon în faţa formaţiilor din Big Four. Duminica viitoare Liverpool va juca acasă cu lidera Premier League, Manchester City.