CHELSEA – STEAUA / Englezii, specialişti în jocuri murdare şi şicane

Evacuarea steliştilor din hotel în noaptea dinaintea partidei cu Chelsea, din manşa secundă a optimilor Ligii Europa, nu este o surpriză chiar atât de mare, întrucât nu este prima oară când englezii apelează la asemenea tertipuri.

14 mart. 2013, 09:50
CHELSEA – STEAUA / Englezii, specialişti în jocuri murdare şi şicane

Jucătorii, antrenorii şi oficialii Stelei au fost scoşi în stradă în noaptea dinaintea jocului cu Chelsea, după o alarmă de incendiu la hotelul Hilton Kensington. Remarca făcută de managerul general al Stelei, Mihai Stoica, potrivit căruia totul a fost „cam ciudat”, mai ales că nu s-au văzut nici foc, nici fum, nici pompieri, pare să fie întemeiată, mai ales că nu este prima oară când steliştilor li se întâmplă aşa ceva pe teritoriul Angliei.

În 2010, când Steaua juca împotriva celor de la Liverpool, în grupele Europa League, delegaţia „roş-albastră” a trecut printr-o experienţă similară din cea din noaptea dinaintea meciului cu Chelsea.

La hotelul la care a fost cazată echipa alarma de incendiu a pornit de două ori în noaptea dinainte de partida pe care „cormoranii” au câştigat-o până la urmă cu 4-1. De fiecare dată când a sunat alarma, steliştii, care încercau să se odihnească înaintea unui meci important, au fost luaţi pe sus din camere şi scoşi în stradă pentru a aştepta intervenţia pompierilor, însă în ambele situaţii alarma s-a dovedit a fi fost falsă. La fel ca la Londra.

Cei de la Steaua speră să le plătească poliţa englezilor pentru şicanele dinainte de joc printr-o calificare chiar sub nasul suporterilor lui Chelsea. Elevii lui Reghecampf vor să răstoarne calculele hârtiei, care, în ciuda rezultatului de la Bucureşti, o dau favorită pe Chelsea. Nici statistica meciurilor disputate în Anglia nu este favorabilă Stelei, în şapte meciuri obţinând doar două remize.

Steaua întâlneşte, joi seară, la ora 20.05, pe Chelsea Londra, în manşa secundă a optimilor Ligii Europa. În tur, „roş-albaştrii” s-au impus cu 1-0 în faţa campioanei Europei, golul victoriei fiind marcat de Raul Rusescu (34), din penalty. Meciul va fi LIVE TEXT pe ROMÂNIATV.NET.