CHIAJNA-STEAUA 1-4: Probleme pentru Reghe înainte de derby-ul cu Dinamo

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a comentat la Dolce Sport victoria din meciul cu Concordia Chiajna, scor 4-1.

24 feb. 2014, 21:52
CHIAJNA-STEAUA 1-4: Probleme pentru Reghe înainte de derby-ul cu Dinamo

CHIAJNA-STEAUA 1-4: „Asta este nivelul lor, nu trebuie facuta o analiza intre ceea ce joaca Steaua si ce joaca Concordia Chiajna. E o oarecare distanta.

Am reusit sa marcam foarte mult in trei meciuri, am primit un singur gol… ma deranjeaza acest lucru pentru ca puteam sa facem 5-0. Avand in vedere de conditiile de la Chiajna, sunt bucuros ca am reusit sa castigam si sa marcam patru goluri. Gazonul a fost incredibil, nu inteleg manevrele care s-au facut inaintea acestui meci”, a spus Laurențiu Reghecampf la Dolce Sport.

Acesta s-a referit și la situația lui Iasmin Latovlevici și Lukasz Szukala, care au ieșit accidentați din teren. „Lato a resimtit dureri la glezna, la entorsa pe care a avut-o. iar Lukasz a avut un contact cu Wellington si a simtit o durere puternica”.

Tehnicianul Stelei s-a referit și la confruntarea cu Dinamo, de sâmbătă. „Incercam sa fim realisti, e abia inceputul, mai avem mult de munca. Cred ca in momentul de fata Steaua este mult mai valoroasa decat Dinamo si trebuie sa o aratam si in teren. Atata timp cat ne castigam meciurile, nu ne intereseaza ce fac celelalte echipe”, a spus Reghecampf.

CLICK AICI pentru înregistrarea video integrală a partidei Concordia – Steaua 1-4!