Chiar contează mărimea? Mituri despre sex pe care le poţi uita

Când vine vorba despre sex niciodată nu le ştii pe toate. Tot timpul mai ai câte ceva de învăţat. Dar sunt atât de multe informaţii despre sex încât nici nu ştii pe care să le mai crezi şi pe care nu. Iată 6 mituri despre sex pe care ar fi bine să nu le mai crezi, pentru liniştea ta.

RomaniaTV.net
21 apr. 2012, 06:39
Chiar contează mărimea? Mituri despre sex pe care le poţi uita

Mitul despre sex #1: Mărimea contează

Indiferent cât de mare sau mică ţi-e bărbăţia, sunt atât de multe alte modalităţi de a-ţi satisface soţia, încât nu trebuie să te ingrijorezi despre acest aspect. Iar dacă şi soţia ta e multumită de dotările tale, de ce ţi-ai mai face tu griji?! Doar din ego? Renunţă, pentru liniştea ta.

Mitul despre sex #2: Poziţia misionarului este plictisitoare

Sa fie oare adevărat? Mulţi ar spune că da, mai ales că din filmele pentru adulţi aceasta poziţie lipseşte cu desăvârşire. Dar poziţia misionarului nu este inclusa în filmele XXX nu pentru că este plictisitoare, ci pentru că este mai greu de filmat! De fapt poziţia misionarului este cea mai simplă de practicat întrucât nu solicită foarte mult efort din partea partenerilor, deci poate fi prestată minute intregi, chiar şi câteva ore dacă aveţi antrenament.

Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor.ro