Chiar dacă a fost trădată de foarte multe ori, Anamaria Prodan încă mai crede în prietenia adevărată: „Rămân doar cei ce trebuie”

Anamaria Prodan a vorbit despre cât de importanți sunt pentru ea prietenii, dar și cum procedează atunci cânmd eset trădată de aceștia.

06 dec. 2022, 10:57
Chiar dacă a fost trădată de foarte multe ori, Anamaria Prodan încă mai crede în prietenia adevărată: „Rămân doar cei ce trebuie”
Anamaria Prodan încă mai crede în prietenia adevărată

Anamaria Prodan este o femeie puternică și a dovedit asta de foarte multe ori.  A reușit să treacă peste divorțul de Laurențiu Reghecampf și le-a arătat oamenilor că este una dintre cele mai succes vedete de la noi. Ea a declarat pentru Antena Stars că prietenii ei sunt o parte importantă din viața sa, și că a știut mereu cum să îi trateze pe cei care au ales să o trădeze.

Citește și: Anamaria Prodan, despre acuzațiile de trucare de meciuri la pariuri aduse lui Reghecampf. „L-am învățat: nu ai voie să te aibă cineva la mână … „

„Prietenia este ceva ce astăzi banii au distrus-o. E ceva unic, ceva ce toată lumea ar trebui să aibă. Toată lumea ar trebui să fie binecuvântată cu prieteni. Eu am câțiva, de-o viață. Nu a contat că am avut bani sau haine de ultimă fiță. Ei au stat lângă mine. Am câțiva prieteni care îmi răspund la orice oră”, a declarat impresara.

Totuși, impresara a fost și dezamăgită de cei pe care i-a considerat apropiați, dar nu poartă pică și face haz de necaz.

„Sita se cerne întotdeauna și rămân doar cei care trebuie să rămână. Doar oamenii mici se răzbună, fac glume cu ei de fiecare dată. E mai rău așa. Când ignori e rău, rău. Dacă vreau să îi înțep, fac glume”, a mai spus Anamaria Prodan.

Citește și: Anamaria Prodan, atac zdrobitor la adresa lui Reghecampf : ”Ce să facă unul de 49 de ani cu una de 29 de ani? O să-i schimbe ea plosca?”