Anamaria Prodan, atac zdrobitor la adresa lui Reghecampf : ”Ce să facă unul de 49 de ani cu una de 29 de ani? O să-i schimbe ea plosca?”

Anamaria Prodan continuă seria de atacuri la adresa lui Reghecampf. Impresara și-a deschis sufletul recent și a nu a avut deloc cuvinte de laudă la adresa antrenorului și nici a actualei lui iubite, Corina.

01 dec. 2022, 09:07
Anamaria Prodan, atac zdrobitor la adresa lui Reghecampf : ”Ce să facă unul de 49 de ani cu una de 29 de ani? O să-i schimbe ea plosca?”

Anamaria Prodan continuă seria de atacuri la adresa lui Reghecampf. După scandaluri, celebra bătaie și multe cuvinte dure adresate unul altuia, impresara iese din nou la atac.

Anamaria Prodan: ”Ce să facă unul de 48 cu una de 29? Ce sa facă peste doi ani când stă cu plosca?”

Invitată la podcastul ”Tare de tot”, aceasta l-a atacat fără precedent pe Reghecampf. Mai mult, Anamaria Prodan susține că niciodată nu l-ar mai primi pe antrenor înapoi.

”Câți ani are Reghecampf ? 48. Ce să facă cu una de 29? Ce sa facă peste doi ani când stă cu plosca. Doamna ce o să facă? O să-i schimbe plosca? Nu. O să-i dea viteză pe stradă și o să îl vedeție pe la ușă pe la mine. Cine se mai uită vreodată la el? Copiii. Toată viața îi învăț chiat și în situația asta….prost, tâmpit, nebun, e tatăl vostru”, a povestit ea.

@paparazzi_tiktok0 #foryou ♬ original sound – Paparazzi_tiktok0

 

Citește și : Ce a pățit Theo Rose după ce un fan i-a cerut un autograf: „Am ieșit afară, că-mi venea să vomit, iar la ușă era un băiat”

Impresara susține că este supărată foarte tare și asta pentru că imediat după ce ea și Reghecampf au făcut nunta de cristal, acesta ar fi plecat de acasă cu mai multe obiecte de lux. Mai mult, Anamaria Prodan este deranjată că Reghe ar fi afirmat că toate acelea ar fi fost cumpărate de el, când lucrurile au stat cu totul altfel.

@paparazzi_tiktok0 #foryou ♬ original sound – Paparazzi_tiktok0

”Întreabă-l cât m-a ținut în brațe la nuntă. Câte dedicații mi-a dat, cum dansam, că doar există imagini. Fericire mondială. La trei zile seiful deschis, luat tot și fugit. Tot. Colecții de ceasuri, bijuterii, tot. Venit în emisiunea ” La Măruță” și spus nonșalant, eu le-am cumpărat sunt ale mele. Fac ce vreau cu ele. Cum? Păi într-o căsnicie nu muncim amândoi? Nu se împarte totul la jumate? Conform legii, nu a bunuluisimț. Noi de ce am muncit? Să lăsăm copiilor? Cum mă simt eu când mă duc în Dubai și îmi spun toți că i-a lăsat amanet două ceasuri”, a mai menționat ea.

@paparazzi_tiktok0 #foryou ♬ original sound – Paparazzi_tiktok0

 

Citește și : Sarah Dumitrescu, despre viitorul partener al mamei sale: „Este greu, a fost 15 ani cu Laurențiu Reghecampf”

Regretul cel mai mare al acesteia nu este nicidecum faptul că a plecat Reghecampf din viața ei, ci că s-a dărâmat  ”o construcție”.

”Frustrarea mea nu a fost că Reghecampf a plecat, că în locul lui vin o mie de Reghecampf  de zece ori mai buni. E vorba că s-a distrus o construcție.  O construcție la care am lucrat singurică. Știi cât de greu mi-a fost? Știi cât de greu e să construiești un imperiu. E foarte greu mai ales când n-ai fundațieAm stat doi ani de zile în aceeași casă, divorțati fiind. Nu știa nimeni, nici copiii. Doar eu și el. Eu am vrobit cu copiii mei dintotdeauna. Toată lumea și acum când am divorțat au întrebat cum de au știu copiii. Poftim păi noi suntem o familie.O familie în mentalitatea înseamnă un tot care discută și știe și discută orice ca un întreg”, a mai menționat aceasta.

@paparazzi_tiktok0 #foryou ♬ original sound – Paparazzi_tiktok0

Judecătorii au decis ca Anamaria Prodan să păstreze numele de Reghecampf după divorț, deși antrenorul a solicitat ca fosta sa parteneră să revină la numele abut înainte de căsătorie.