Chiar se apropie sfârşitul lumii: O televiziune şi-a întrerupt programul şi a difuzat mesaje ce anunţau Apocalipsa

Telespectatorii au fost nedumeriţi când, brusc, postul tv pe care îl urmăreau s-a întrerupt brusc pentru a informa populaţia că vine sfârşitul lumii.

22 sept. 2017, 10:03

Locuitorii din Orange County au fost nedumeriţi când, brusc, postul de televiziune pe care îl urmăreau s-a întrerupt brusc pentru a informa populaţia că vine sfârşitul lumii.

O americancă din Lake Forest, a povestit cum anunţul despre „sfârşitul lumii” a fost difuzat la televiziune timp de cel puţin un minut, începând de la ora locală 11:05.

O voce de bărbat a putut fi auzită pe canalul HGTV, via Cox Communications, în timp ce pe ecranul televizorului apăreau flash-uri care se succedau cu repeziciune. „Vă daţi seama, se apropie Sfârşitul Lumii”, anunţa vocea masculină.

Citeşte şi Pregătiţi-vă pentru APOCALIPSĂ! Se va produce în 23 Septembrie

Laflamme a povestit că, la început, s-a speriat de ceea ce vedea la televizor. „Suna ca un discurs al lui Hitler. Suna mai degrabă ca o transmisie radio difuzată prin televizor”, a mai povestit femeia. Ea a spus că după două minute programul pe care îl urmărise anterior a revenit, iar alerta de sfârşit de lume încetase.

Femeia crede că postul respectiv de televiziune a fost mai degrabă victima unor hackeri. Dar oricum ar fi fost, acest episod a ajuns în media şi a circulat mai ales pe reţelele de socializare.