Chiar se apropie sfârşitul lumii: O televiziune şi-a întrerupt programul şi a difuzat mesaje ce anunţau Apocalipsa

Publicat: Vineri, 22 Septembrie 2017 13:03 // Actualizat: Vineri, 22 Septembrie 2017 13:33 // Sursa: romaniatv.net

Telespectatorii au fost nedumeriţi când, brusc, postul tv pe care îl urmăreau s-a întrerupt brusc pentru a informa populaţia că vine sfârşitul lumii.

Locuitorii din Orange County au fost nedumeriţi când, brusc, postul de televiziune pe care îl urmăreau s-a întrerupt brusc pentru a informa populaţia că vine sfârşitul lumii.

O americancă din Lake Forest, a povestit cum anunţul despre "sfârşitul lumii" a fost difuzat la televiziune timp de cel puţin un minut, începând de la ora locală 11:05.

O voce de bărbat a putut fi auzită pe canalul HGTV, via Cox Communications, în timp ce pe ecranul televizorului apăreau flash-uri care se succedau cu repeziciune. "Vă daţi seama, se apropie Sfârşitul Lumii", anunţa vocea masculină.

Citeşte şi Pregătiţi-vă pentru APOCALIPSĂ! Se va produce în 23 Septembrie

Laflamme a povestit că, la început, s-a speriat de ceea ce vedea la televizor. "Suna ca un discurs al lui Hitler. Suna mai degrabă ca o transmisie radio difuzată prin televizor", a mai povestit femeia. Ea a spus că după două minute programul pe care îl urmărise anterior a revenit, iar alerta de sfârşit de lume încetase.

Femeia crede că postul respectiv de televiziune a fost mai degrabă victima unor hackeri. Dar oricum ar fi fost, acest episod a ajuns în media şi a circulat mai ales pe reţelele de socializare.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
25 sep 10:51
Răspunde | Votează email 0 email
Radu
"Femeia crede ca a fost victima unor hackeri", insa nu si oligofrenii de la RTV, care pun asemenea titluri, "CHIAR SE APROPIE!"
1
EUR
4.7790
RON
26 Jan
noapte -5 °
zi 10 °
Ultimele joburi adaugate
24 H