Chiliman: Becali nu trebuia primit în PNL. Vina îi aparţine exclusiv lui Antonescu

Liberalul Andrei Chiliman, primarului sectorului 1, a declarat într-o intervenţie la România TV că situaţia în care a fost pus PNL prin primirea lui Becali în rândurile liberalilor şi alegerea lui pe listele PNL, apoi condamnarea lui la trei ani de închisoare cu suspendare este "o lecţie pentru liberali", iar "PNL trebuie să nu fie subordonat capriciilor lui Crin Antonescu".

RomaniaTV.net
11 feb. 2013, 14:21

„Becali nu trebuia primit în PNL, problemele sale cu legea erau cunoscute de toţi. E o pierdere de imagine pentru PNL pe care o suportăm toţi. Vina îi aparţine exclusiv lui Antonescu. Antonescu l-a impus ca membru PNL şi tot dânsul l-a inclus pe liste. Nu a existat o dezbatere cu privire la oportunitatea venirii sale în PNL, primirea lui Becali s-a facut prin forţarea statutului. Toţi colegii mei sper să fi învăţat că nu trebuie să mai tolerăm încălcări ale statutului, indiferent cine ce cere, fie chiar şi presedintele”, a reclamat Andrei Chiliman.

Primarul Sectorului 1 a mai spus că nu ştie dacă după plecarea lui Gigi Becali din PNL se vor linişti apele. „Eu sunt un simplu membru. Dar ar trebui să învăţăm toti din acest accident că încălcarea statutului partidului, a bunului simţ în politică sunt lucruri pe care le vom deconta în faţa alegătorilor. Nu trebuie să subordonăm PNL intereselor şi capriciilor unui singur om, adica Crin Antonescu”, a mai spus Chiliman.

 

loading...