Chiliman: Funcţia de prim-vicepreşedinte îi va aduce prejudicii de imagine lui Johannis VIDEO

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat, joi, că poziţia de prim-vicepreşedinte al PNL îi va aduce prejudicii de imagine lui Klaus Johannis, el arătând că, pe actualul statut, această funcţie nu va putea fi uşor de realizat.

RomaniaTV.net
21 feb. 2013, 17:52
Chiliman: Funcţia de prim-vicepreşedinte îi va aduce prejudicii de imagine lui Johannis VIDEO

„Cred că, cu actualul statut, funcţia de prim-vice nu va putea să fie uşor de realizat şi că îi va aduce prejudicii de imagine domnului Iohanis, dar asta e o decizie a dânsului”, a spus Chiliman.

Potrivit lui Chiliman, candidatura lui Johannis pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL la o zi după ce a devenit membru al partidului i-ar putea jigni nu neapărat pe membrii mai vechi din PNL, cât pe cei care şi-ar putrea să-şi fi dorit această funcţie.

„Eu sper ca experienţa sa pe planul administraţiei să fie un câştig pentru PNL”, a spus Chiliman.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, că primarul Sibiului, Klaus Johannis, a primit din partea Consiliului Naţional al partidului votul unanim în favoarea acordării derogării de vechime, astfel încât edilul să poată candida la o funcţie de conducere în Congresul PNL.

„Cererea de derogare de vechime pentru domnul Klaus Johannis în vederea candidaturii la o funcţie de conducere în congres a fost adoptată cu unanimitate de voturi”, a anunţat liderul PNL. El a precizat că, în ceea ce priveşte posibilitatea de primarul să candideze pentru o viitoare funcţie de prim-vicepreşedinte, urmează ca discuţiile să fie purtate după modificarea Statutului PNL.