Chiliman: M-am consultat cu Brătianu, nu prin spiritism, prin lectură, îi recomand şi lui Antonescu

Andrei Chiliman a declarat că s-a consultat, înainte de decizia privind plecarea din conducerea partidului, cu Ionel Brătianu, nu prin spiritism, ci printr-o lectură pe care i-o recomandă şi preşedintelui PNL, cu speranţa că va opri "transformarea revoluţiei bunului simţ în revoluţia bunului plac", relatează Mediafax.

RomaniaTV.net
17 apr. 2012, 15:57
Chiliman: M-am consultat cu Brătianu, nu prin spiritism, prin lectură, îi recomand şi lui Antonescu

„Rămân la datorie şi pentru că m-am consultat cu Ionel Brătianu, şi nu prin spiritism, ci prin lectură. O lectură pe care i-o recomand şi domnului preşedinte Crin Laurenţiu Antonescu, căruia îi fac cadou această carte, cu speranţa că va opri procesul de transformare a revoluţiei bunului simţ în revoluţia bunului plac”, a spus Chiliman, care şi-a anunţat marţi demisia din Biroul Politic Central al partidului, după ce a fost înlocuit săptămâna trecută, la propunerea lui Crin Antonescu, din funcţia de preşedinte al Organizaţiei PNL din Municipiul Bucureşti.

Volumul indicat de Chiliman se intitulează „Ion I.C. Brătianu – Concepţie şi management politic”, autorul fiind Ion Novăcescu.

De asemenea, Chiliman a mai anunţat că va rămâne un simplu membru al PNL şi că nu mai aşteaptă explicaţii privind înlocuirea sa, pe care nu o va contesta în cadrul intern al partidului.

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a anunţat, marţi, că îşi dă demisia de onoare din Biroul Permanent Central al PNL, menţionând că rămâne membru simplu al partidului.