Chiliman: PNL are nevoie de o conducere care să nu-i spună preşedintelui doar „Da, să trăiţi” VIDEO

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat, joi, că noul Statut adoptat de Delegaţia Permanente centralizează puterea în mâna unei persoane, înconjurată de oameni care îi sunt datori, el arătând că PNL are nevoie de o conducere care să nu spună liderului doar "Da, să trăiţi".

RomaniaTV.net
21 feb. 2013, 17:35
Chiliman: PNL are nevoie de o conducere care să nu-i spună preşedintelui doar „Da, să trăiţi” VIDEO

O să vedeţi rezultatul unui Statut care centralizează puterea în mâna unei persoane care are alături nişte oameni care îi sunt datori. Pun întrebarea: ce se va întâmpla în momentul în care proiectul unipersonal al domnului Antonescu de a ajunge preşedinte – Ferească Dumnezeu! nu se va întâmpla? Ce se va întâmpla cu PNL?„, a arătat Andrei Chiliman.

El a precizat că, în opinia sa, PNL are nevoie de o conducere în care oamenii să fie aleşi uninominal şi să aibă o legitimitate şi o putere foarte mare de decizie.

„PNL are nevoie de o conducere care să aibă curaj să-l contrazică pe preşedintele partidului când eventual propune un lucru care nu e corect, să aibă loc dezbateri şi nu doar «Da, să trăiţi, am înţeles!» E foarte important ca PNL să nu păţească ce păţeşte azi PD”, a spus Chiliman.

Citeşte DECIZIE SURPRIZĂ. Chiliman: Nu particip la Congresul PNL. Nu voi pleca din partid VIDEO