Chindia – Dinamo 1-0. Dezamăgire la revenirea lui Contra. VEZI CLASAMENTUL

Chindia Târgoviște a învins, luni, pe Dinamo, scor 1-0, în etapa a 2-a din Liga 1, la revenirea lui Cosmin Contra pe banca roș-albilor. Singurul gol al meciului a fost înscris de Daniel Florea în minutul 45+2.

31 aug. 2020, 19:35
Chindia – Dinamo 1-0. Dezamăgire la revenirea lui Contra. VEZI CLASAMENTUL

Dinamo a cerut penalty chiar în primul minut al jocului. Balonul expediat de Sorescu a fost oprit de Ioniță, care a jucat mingea cu umărul, nu cu mâna, așa cum reclamau dinamoviștii. Câteva secvențe mai târziu, Contra primea o veste proastă. Vlad Achim, accidentat, nu a mai putut continua, „Guriță” fiind nevoit să-l arunce în luptă pe debutantul Janusz Gol. Ulterior, nici goalkeeperul Straton nu a mai putut continua, acuzând probleme medicale. Acesta a fost înlocuit de Mihai Eșanu. Jocul oaspeților nu a fucționat în primul act, iar Chindia a ratat o ocazie mare în minutul 33. Din fața porții, Yameogo a irosit o bună oportunitate de a deschide scorul. În cele din urmă, dâmbovițenii au intrat în avantaj la pauză. Diaz a găsit o breșă în flancul drept al defensivei adverse, i-a pasat lui Florea, iar atacantul a introdus mingea în poartă din 4 metri.

Sorescu a avut prima șansă semnificativă de gol din tabăra roș-albilor, în startul reprizei secunde. Deian a scăpat singur spre poarta lui Moldovan, dar a tras mult peste. În continuare, echipa lui Contra nu a avut forța necesară să revină pe tabelă, iar Chindia a bifat prima victorie din noua stagiune, în timp ce Dinamo rămâne doar cu un punct după primele două runde.

CHINDIA – DINAMO 1-0 (1-0)

Florea 45+2

Chindia: D. Moldovan – A.Ioniţă, Piţian, C.Dinu, Căpuşă – Grassano, Dulca, Iacob, Neguţ (Şerban ’90+5)- Yameogo, Florea (Barbu ’90). Antrenor: Emil Săndoi.

Dinamo: Straton (Alexandru ’46) – Puljic, Ehmann, Sin, Creţu (Mihaiu ’76)- Răuţă, Achim, Fabbrini, Sorescu, Bani (Neicuţescu ’55)- Popa (Măgureanu ’76). Antrenor: Cosmin Contra

Au arnitrat: Horaţiu Feşnic – Valentin Avram şi Marius Badea.

CLASAMENT