Chindia – FCSB 0-2. Se strânge clasamentul la vârf

Formaţia FCSB a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Chindia Târgovişte, în ultimul meci al etapei a noua a Ligii I. .

RomaniaTV.net
02 nov. 2020, 17:21
Chindia – FCSB 0-2. Se strânge clasamentul la vârf

FCSB a învins-o pe Chindia Târgoviște, scor 2-0, în epilogul rundei #9 din Liga 1. După această victorie, FCSB s-a distanțat la trei lungimi de CFR Cluj – care a pierdut în această etapă pe teren propriu, scor 1-2 contra celor de la Gaz Metan Mediaș – și s-a apropiat la 3 puncte de liderul Craiova.

Chindia – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAMINGMeciul Chindia Târgoviște – FCSB, din cadrul etapei a noua a Ligii 1, se dispută luni, de la ora 21:00, și poate fi urmărit în direct pe Digi Sport 1 și pe RomaniaTV.net, în format live text.

 În cazul unui succes, FCSB se va distanța la 3 puncte de CFR Cluj, care a pierdut în această etapă pe teren propriu, scor 1-2 contra celor de la Gaz Metan Mediaș

Chindia – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAMING.

Chindia – FCSB. Echipe de start

Chindia (4-4-2): Aioani – Căpușă, Pițian, Paul Iacob, Fomba – Neguț, Rață, Dulca, Yameogo – D. Popa, Florea
Rezerve: Moldovan, Berisha, Negrea, Atanase, Cherchez, Martac, Adi Ioniță, Neicuțescu, Mihai Costea
Antrenor: Emil Săndoi

FCSB (4-3-3): Vlad – Crețu, Miron, Cristea, Panțîru – Simion, Vînă, Tănase – Man, Olaru, Moruțan
Rezerve: Straton, Briceag, Buș, Buziuc, C. Dumitru, Ov. Popescu, Oaidă, G. Enache, Șut
Antrenor: Toni Petrea

Chindia – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. 

Toni Petrea, 45 de ani, antrenorul lui FCSB, a prefațat duelul contra Chindiei Târgoviște. Tehnicianul roș-albaștrilor și-a exprimat dorința de a se apropia de liderul CS Universitatea Craiova, care este în acest moment la 6 puncte de FCSB, având și un meci în plus disputat.

Vrem să profităm de forma bună pe care o avem și să mai aducem încă 3 puncte, să ne apropiem din nou de lider. Chindia a avut niște rezultate surprinzătoare, a luat un punct cu CFR, a obținut o victorie la Botoșani. E o echipă cu o defensivă bună, periculoasă pe contraatac.

Trebuie să fim atenți și să încercăm să ne impunem. De la meci la meci încercăm să ne îmbunătățim jocul. Mă bucur că marcăm cu jucători din mai multe compartimente. Nu simt o presiune. E un campionat lung, se va juca până la final, mai e și play-off-ul. Mă interesează doar ce facem noi

LIVE VIDEO Chindia – FCSB, de la 21:00, la Digi Sport 1

Înaintea meciului cu Chindia, FCSB este pe locul doi în Liga 1. ”Roș-albaștrii” au 18 puncte acumulate în opt runde și, cu o victorie la Giurgiu, se vor distanța la trei puncte de CFR Cluj, care a pierdut în această etapă, 1-2 cu Gaz Metan Mediaș, și vor reduce la trei lungimi diferența față de liderul Universitatea Craiova.

FCSB a făcut scor cu Hermannstadt. Roş-albaştrii au obţinut cea mai categorică victorie din acest an

De partea cealaltă, Chindia Târgoviște este pe locul nouă, cu 11 puncte, iar o victorie în fața FCSB-ului ar duce-o pe o poziție de play-off.

Chindia Târgoviște și FCSB s-au mai întâlnit de două ori în istorie în Liga 1, ambele confruntări disputându-se în sezonul regular al stagiunii trecute. În meciul tur de la Ploiești, ”roș-albaștrii” s-au impus cu 2-1, în timp ce manșa secundă, de pe Arena Națională, s-a încheiat la egalitate, 1-1.