„Chinezi contra negri”. Bătaie ca-n filme, cu tentă rasistă, la Montreal VIDEO

Culoarea pielii a fost motiv de conflict rasial în noapte de Anul Nou, într-un restaurant cu specific chinezesc din Montreal. Certăreţii au provocat pagube în valoare de 20.000 de euro.

RomaniaTV.net
06 ian. 2012, 11:45
„Chinezi contra negri”. Bătaie ca-n filme, cu tentă rasistă, la Montreal VIDEO

Clienţii unui restaurant chinezesc din Canada s-au luat la bătaie în noaptea de anul nou. Totul a fost filmat cu telefonul mobil de un client, care a postat înregistrarea pe internet, denumind clipul „Chinezi contra negri”.

Scandalul care s-a iscat în incinta localului cu specific chinezesc New Dinasty, din Montreal, a adus pagube semnificative patronului, estimate la 20.000 de euro. În timpul încăierării, oamenii s-au bătut cu scaunele şi şi-au spart farfurii şi pahare unii în capul celorlalţi. În înregistrare apare chiar şi patronul restaurantului, care râde şi face fotografii, în timp ce localul lui este distrus.

Poliţia şi paramedicii au ajuns la locul faptei, imediat după întâmplare şi doi bărbaţi de culoare au primit primele îngrijiri medicale. Se pare că nimeni nu a fost arestat, deoarece clienţii asiatici au părăsit restaurantului înainte ca poliţiştii să ajungă la locul faptei.