Chipciu îi atacă din nou pe fanii Stelei. Declaraţia care inflamează spiritele pe final de sezon

Steaua a câştigat primul trofeu intern pus în joc în acest an, după 3-0 cu Pandurii în finala Cupei Ligii. După meci, Alexandru Chipciu a lansat un atac subtil la adresa fanilor echipei din Ghencea, făcând o comparaţie cu situaţia de la rivala Dinamo.

21 mai 2015, 07:24
Chipciu îi atacă din nou pe fanii Stelei. Declaraţia care inflamează spiritele pe final de sezon

Alexandru Chipciu a fost autorul unui gol memorabil în finala Cupei Ligii, cu Pandurii, dar şi al unei declaraţii surprinzătoare, care nu face decât să înrăutăţească şi mai mult relaţia cu suporterii.

Galeria are o problemă cu stema, nici eu nu știu exact, dar cred că palmaresul este la noi și doar palmaresul este important. Dinamo şi-a schimbat o sută de steme, lupii ăștia nu i-a avut niciodată în istoria clubului și suporterii au venit la meci„, a fost mesajul transmis de Alex Chipciu fanilor Stelei.

Citeşte şi Scandal MONSTRU după STEAUA-PANDURII 3-0. Iordănescu, declaraţie INCENDIARĂ

Dându-şi seama că declaraţia sa poate stârni furia suporterilor, mijlocaşul a revenit repede la sentimente mai bune faţă de galerie şi a spus că o aşteaptă cât mai repede alături de echipă. „Dar, eu îi înțeleg și pe cei de la Sud și pe cei de la Nord. Lumea care a venit la finală a avut parte de un show extraordinar, dacă ar veni și galeriile, am fi invincibili„, a adăugat Chipciu.

Citeşte şi Scene DRAMATICE pe Arena Naţională la STEAUA-PANDURII. A intrat şi S-A RUPT după 3 MINUTE