Chipciu, pus la index de Becali. Vezi ce gest golănesc l-a băgat în gura finanţatorului VIDEO

Abia a ajuns la Steaua în această iarnă, de la FC Braşov, că Alexandru Chipciu a şi intrat în vizorul deloc comod al finanţatorului "roş-albaştrilor".

RomaniaTV.net
30 ian. 2012, 16:28
Chipciu, pus la index de Becali. Vezi ce gest golănesc l-a băgat în gura finanţatorului VIDEO

Alexandru Chipciu a jucat, duminică seară, primul meci în tricoul Stelei. Mijlocaşul transferat de la FC Braşov a fost titular în amicalul cu Levski Sofia, scor 2-1, disputat în Antalya, dar din păcate pentru el a ieşit în evidenţă nu neapărat prin joc, ci printr-un gest nesportiv. După un schimb de replici cu un adversar, Chipciu a vrut să aibă ultimul cuvânt şi l-a scuipat pe acesta, gestul său fiind surprins de camerele de luat vederi.

Finanţatorul stelist Gigi Becali a fost surprins neplăcut de gestul fotbalistului: „E un gest aşa de urât, că nici nu vreau să-l comentez. Am să vorbesc personal cu el, să-i spun cum trebuie să se comporte dacă vrea să reuşească în viaţă şi pe teren. Aşa ceva este inadmisibil. Pe gazon eşti fotbalist, nu vagabond. Nu are nici o scuză. Să aibă mare grijă, că gestul asta mă face să cred că are un comportament ascuns care îl va afecta. M-a pus mult pe gânduri„.