Chiria colosală plătită de Bianca Drăgușanu pentru atelierul din București. Vedeta deține rochii în valoare totală de peste 30.000 de euro

Bianca Drăgușanu a știut întotdeauna cum să-și investească banii, pentru a avea și mai mult profit. Cât plătește vedeta pentru o chirie în București, la salonu ei.

03 iun. 2023, 13:10
Chiria colosală plătită de Bianca Drăgușanu pentru atelierul din București. Vedeta deține rochii în valoare totală de peste 30.000 de euro
Chiria plătită de Bianca Drăgușanu pentru atelierul din Herăstrău

Bianca Drăgușanu este, pe lângă una dintre cele mai frumoase și apreciate vedete de la noi, o femeie de afaceri de succes. Ea este proprietara unui atelier de croitorie, care a avut un mare succes, mai ales după pandemie.

Chiria pentru acest atelier este, așa cum spune ea, destul de mare: „Plătesc destul de mult chiria, aici, în zona în care ne aflăm. Aproximativ 2.000 de euro”, a spus vedeta, într-un Tik Tok.

Întrebată cât costă rochiile pe care le are în atelier, vedeta a dat un răspuns neașteptat: „Peste 30.000 de euro”.

Citește și: Bianca Drăgușanu trăiește pe picior mare. În ce a investit vedeta primul milion de euro: „Ce crezi, l-am și cheltuit!”

Bianca Drăgușanu a dezvăluit că rochiile ei costă aproxumativ 1.000 de euro bucata.

„Când am pornit în 2022, în stoc aveam circa 1.000 de rochii de mireasă. Acum, la început de noiembrie, nu cred să mai fie mai mult de o sută. Ca atare, pot spune că am parte și de un interes sporit din partea româncelor, și de o marfă de calitate, dar și de vânzări foarte bune!”, spunea aceasta, în toamna anului trecut, potrivit playtech.ro.

„Româncele știu să aleagă, au un bun gust aparte. Și la calitate, și la frumusețea modelului, dar ținând cont și de sumele cerute. La mine, cele mai multe rochii cumpărate au fost cele al căror preț s-au învârtit în jurul a 1.000 de euro. Nu pot decât să mă bucur că am făcut atâtea fete fericite”, a adăugat ea.

Citește și: Bianca Drăgușanu, dependentă de operațiile estetice. Blondina declară război femeilor naturale: „Le urăsc pe cele care se dau cu cremă de gălbenele”

Vedeta se află de 14 ani în acest domeniu și spune că intuiția nu a înșelat-o niciodată, fiindu-le întotdeauna de foarte mare ajutor clientelor sale.

„De 14 ani de când am intrat în domeniul acesta nu am mers niciodată decât pe intuiția personală. Atunci când aleg ceva, ca să le propun clientelor mele, o fac întotdeauna privind cu atenție, dar și atingând materialul rochiei. Am o relație aparte cu mătasea, cu dantela, cu materialele de calitate cu totul aparte, care parcă mă salută la atingerea mea. Și atunci când știu că acolo se ascunde o mică comoară, mă grăbesc, desigur, să o duc la mine acasă”, a declarat Bianca Drăgușanu.