Chiron in Berbec pana in 2027! Ce iti aduce vindecatorul marilor rani in urmatorii 6 ani?

Incepe un nou ciclu in care vei putea simti ca ai invatat multe, ai crescut mult si ti-ai confruntat cu adevarat emotiile grele si vechi ce te tineau pe loc.

01 apr. 2021, 09:31
Chiron in Berbec pana in 2027! Ce iti aduce vindecatorul marilor rani in urmatorii 6 ani?

Chiron in Berbec. 

In 18 aprilie 2018 Chiron, astrul vindecarii ranilor noastre adanci, s-a mutat din zodia Pesti unde a stat 7 ani pentru a intra in Berbec unde sta nu mai putin de 9 ani, pana in 14 aprilie 2027.

Incepe un nou ciclu astral in care vei putea simti ca ai invatat multe, ai crescut mult si ti-ai confruntat cu adevarat emotiile grele si vechi ce te tineau pe loc.

Fii atent la ce iti apare in viata pe 18 aprilie ca eveniment, emotie, persoane. Daca sunt schimbari semnificative, ganduri sau sentimente anume, ele iti pot da idee despre ce are pentru tine energia lui Chiron in Berbec.

Chiron in Berbec. Este o vreme de vindecare si de crestere si poti avea chiar dureri de cap zilele acestea, pentru ca mintea si corpul simt aceasta mare schimbare.

Chiron este un mic corp ceresc cu o orbita unica si neregulata dar cu o putere si influenta uluitoare spirituala asupra oamenilor de pe Pamant. Desi exista diferente de opinie intre astrologi cu privire la clasificarea acestui corp ceresc, unii sustinand ca este cometa, altii ca este un asteroid, influenta sa extraordinara este unanim recunoscuta si acceptata. Chiron a fost vazut  in 1977 prima data, pe traiectoria sa intre Saturn si Uranus.

Chiron simbolizeaza vindecatorul de rani. Fiecare om are in harta sa natala pe Chiron intr-o anumita configuratie si el reprezinta la fiecare cea mai mare si grea rana pe care o are si o poarta dupa el in aceasta viata, dar si toate eforturile pe care le face ca sa isi vindece aceasta rana. Chiron a fost numit dupa centaurul din mitologia greceasca ce era un vindecator si invatator intelept dar care, in mod ironic, nu a putut sa se vindece pe el insusi.

Cu totii venim in aceasta viata cu rani ale sufletului de vindecat. Aceste rani pot fi purtate de noi din alte vieti dar pot fi si lectii pe care sufletul vrea neaparat sa le invete. Uneori sufletul isi va alege aceste rani si lectii ca sa devina invatator sau ghid.

HOROSCOP RUNE luna aprilie, cu Mihai Voropchievici. Schimbări importante pentru Berbec, Scorpion și Pești

Indiferent de unde se afla Chiron in harta ta astrala, cand Chiron se muta in Berbec el va afecta pe toata lumea.

Chiron in Berbec ne aduce oportunitatea de a ne vindeca identitatea. Constiinta vindecarii proprii va creste. In anii ce urmeaza, vom avea mai multi vindecatori, samani si lucratori cu energia.

Va exista o explozie a miscarii spirituale intre anii 2023-2024. Multi oameni vor alege sa isi lase in urma vechea identitate si identificare cu vechiul sine si sa imbratiseze o noua identitate, o noua viziune asupra vietii, o noua locuinta, chiar si o noua tara sau un nou nume!

Chiron in Berbec. Miscarile “Nascut din nou” se pot intensifica.

Aceasta este una din cele mai mari momente din viata cuiva. Este asociata cu o criza de vindecare. In jurul acestei varste, devii mai putin concentrat pe acumularile materiale si mult mai interesat de scopurile imateriale si spirituale.

Ca sa intelegem mai bine miscarea lui Chiron in Berbec, trebuie sa ne intoarcem in 2010. Atunci s-a mutat Chiron in Pesti. Intelegandu-ne trecutul, vom putea sa avem mai clar viitorul. In Pesti, Chiron ne-a ghidat pe toti sa ne focusam pe a ne vindeca spiritual. Chiron ne-a cerut sa ne trezim la adevar si sa sapam adanc in noi ca sa ne descoperim ganduri si credinte din subconstient.

Cat a fost in Pesti, am fost cu totii incurajati sa ne activam si deschidem sinele spiritual si sa intelegem ca este mai mult in lumea asta decat ce vedem noi. Multe iluminari s-au intamplat de cand Chiron a intrat in Pesti si aceasta miscare blanda ne-a ajutat pe toti sa ne deschidem mintea la un anumit nivel.

Chiron in Berbec – cheia intregului zodiac

Chiron are o orbita neregulata si petrece mai mult timp intr-un semn zodiacal decat in altul. Chiron poate tranzita oricat intre 1,5 ani pana la 9 ani. Chiron petrece cel mai mult timp in Pesti si Berbec (de la 8 la 9 ani). Asta este interesant pentru ca Pestii sunt ultimul semn al zodiacului iar Berbecul primul semn al zodiacului.

Chiron sta cel mai mult in aceste doua semne pentru ca aici este unde are de muncit cel mai mult. Conectarea finalului a tot (Pesti) cu inceputul oricaror posibilitati (Berbec) nu este ceva usor, dar daca este un astru ce se poate imbarca in asemenea calatorie, acela este negresit Chiron.

In acest fel, Chiron actioneaza ca o legatura intre inconstient si constient, intre materialitate si imaterialitate.

Rolul lui Chiron este sa rupa dar si sa puna inapoi laolalta diferite forme de existenta. Chiron este alchimistul zodiacului. El va rupe totul numai daca va gasi o ordine mai inalta, mai buna, superioara pentru cineva.

In timp ce Chiron in Pesti a avut o energie blanda si rabdatoare cu noi, Chiron In Berbec va fi ceva mai agresiv si mai rapid.

Chiron in Pesti ne-a dat timp sa gandim, sa reflectam, sa sapam mai adanc, in timp ce Chiron in Berbec este despre a rezolva lucrurile rapid si eficient. Sub influenta Berbecului, vom fi incurajati continuu sa ne ridicam, sa ne stergem de praf daca suntem trantiti la pamant. Energia aceasta se simte ca o forma mai dura de iubire a Universului spre noi, ca sa progresam mai mult si mai repede.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.