Chiron în Berbec până în 2027! cum te influențează mai ales dacă ești născut între 1968 și 1977

Chiron scoate la lumina rănile, fricile, rusinile, momentele în care te simți vulnerabil, neadaptat. Chiron este cel care ne pune la îndoială gândirea.

23 feb. 2023, 12:19
Chiron în Berbec până în 2027! cum te influențează mai ales dacă ești născut între 1968 și 1977

Micuțul astru Chiron este acum în Berbec și va rămâne aici până în 2027. Dintre toate semnele zodiacului, Chiron, vindecătorul rănit, petrece cel mai mult timp – 8 ani și o lună – în Berbec.

Chiron petrece atât de mult timp în Berbec, poate pentru că are mai multă muncă acolo decât în orice alt semn. Lui Chiron nu-i este ușor în Berbec. Există ceva despre Berbec pe care Chiron îl procesează greu. De aceea Chiron petrece mai mult timp în această zodie.

Deoarece Chiron petrece atât de mult timp în Berbec, majoritatea oamenilor în viață îl au pe Chiron în Berbec. Dacă te-ai născut între aprilie 1968 și martie 1977 îl ai pe Chiron în Berbec. De când Chiron a intrat în Berbec în 2018, am asistat la o creștere spectaculoasă a fenomenului „influenceri”. Un influencer este o persoană care exercită influență asupra unui public de oameni, de obicei pe rețelele de socializare. Influencerii folosesc blogurile, Facebook, Instagram, LinkedIn sau TikTok pentru a-și valorifica urmăritorii prin promovarea altor branduri sau a unor agende ideologice.

Zodiile care vor avea protecţie divină în această primăvară. Nimic rău nu le poate atinge 
Chiron în Berbec ne-a adus și o creștere spectaculoasă a procedurilor cosmetice și chirurgiei plastice. Numai în ultimul an, piața chirurgiei plastice a crescut cu 55%. Fluiditatea de gen sau nerezonarea cu identitatea de gen este un alt subiect despre care se vorbește din ce în ce mai mult. Toate tendințele societale sunt expresii ale lui Chiron în Berbec. Berbecul este identitatea noastră, Chiron este rana noastră cea mai profundă.

Cu Chiron în Berbec, ceea ce ne propunem să vindecăm și să transcendem este rana noastră de identitate. „Nu sunt suficient de bun”. „Nu este bine să fiu eu, ar trebui să fiu altcineva”. Când Chiron este în Berbec, ne punem la îndoială identitatea, ne punem la îndoială însăși existența.

Cauza principală a nemulțumirii noastre este dacă – sau nu – ne trăim adevăratul potențial: „Îmi trăiesc cu adevărat viața?”, „Cât de aproape – sau cât de departe – sunt de a-mi trăi scopul?”.

Horoscop karmic. Urmează 7 zile de foc, dar şi un an cu datorii karmice grele

Chiron în Berbec – rana de identitate
Berbecul este primul semn al zodiacului. Rolul său este acela de a dezvolta simțul identității. Soarele (identitatea noastră) este exaltat în Berbec, până la urmă. Iar Chiron în Berbec vine să-ți arate zona în care ești tu însuți, în care te simți bine în pielea ta. Berbecul patronează Sinele, iar acesta vine să te întrebe care este, de fapt, sinele. Care este scopul tău profund în viață?

Berbecul reprezintă individualitatea și modul în care îți exprimi unicitatea. Este primul semn al primăverii, al renașterii, al înmuguririi. Este semnul care te scoate din amorțire și te face să strigi la lume „Hei, sunt și eu aici! Iată-mă!”

De cealaltă parte, Chiron este simbolul a tot ce nu are Berbecul. Chiron scoate la lumina rănile, fricile, rusinile, momentele în care te simți vulnerabil, neadaptat. Chiron este cel care ne pune la îndoială gândirea. Chiron îl va provoca pe Berbec să își exprime individualitatea și din prisma rănilor de identitate. Această este cea mai dureroasă rana pe care o poatea avea un om și pe care îi este foarte greu să o vindece.

Rana identității este atunci când simțim că nu avem dreptul să existăm. Aceasta este rana cea mai dureroasă – pentru că este înrădăcinată în cine suntem noi, ca ființe umane. Deoarece individul ESTE rana, este greu să ne disociem de rana noastră de identitate. Rana noastră de identitate este punctul nostru sensibil.

Ne naștem cu ea
Ne naștem cu rana identității. Încă de când suntem mici ne este greu să avem o identitate. Suntem rezultatul genetic al împerecherii părinților noștri. Ca adulți suntem încurajați să ne exprimăm sinele și începem să ne dezvoltăm identitatea unică. Procesul nu este deloc blând, dimpotrivă!

Părinții deseori își transformă copiii în extensii ale propriilor personalități și le este foarte greu să accepte să sunt ființe diferite cu idealuri diferite. Deși totul are ca scop protecția copilului, de multe ori se ajunge la forțarea copilului de a fi ceva ce nu este programat să fie. Iar acest lucru periclitează mult imaginea de sine a copilului. De aceea, știrbirea imaginii de sine a copilului este mai periculoasă decât neglijarea și chiar violență. Oamenii care au probleme cu sănătatea mintală provin de obicei din familii în care nu li s-a permis să fie ei înșiși, să-și exprime și să-și dezvolte identitatea unică.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.