Horoscop karmic. Urmează 7 zile de foc, dar şi un an cu datorii karmice grele

Martie se anunță a fi o lună de vis pentru o parte din zodii. Generozitatea astrelor va depăși orice limită, dar există şi probleme karmice mari.

22 feb. 2023, 13:33
Horoscop karmic. Urmează 7 zile de foc, dar şi un an cu datorii karmice grele

Horoscop karmic de familie: zodia Rac
În 2023 nativii Rac vor trebui să facă față karmei de familie, în special cu referire la familia nou formată de către ei. Fie este vorba despre încercarea de a vindeca anumite aspecte ale relației cu partenerul de viață sau cu copiii pe care îi au, fie această karmă a familiei se referă la relația pe care nativii Rac o au în momentul de față cu familia din care provin. În primul caz este posibil ca partenerul de viață să treacă prin anumite traume și acestea să îl sensibilizeze și să îl destabilizeze emoțional. Poate se află într-un moment de criză al vieții și nativii Rac se văd nevoiți să fie ei susținătorii și cei care oferă cel mai de preț ajutor ca această perioadă dificilă să fie depășită de către partener.

Jupiter și Chiron se vor întâlni în Berbec, după 50 de ani. Călătoria începe acum! Ce dar ne aduce Divinitatea?

Mai este posibil ca partenerul de viață să se afle într-un moment de cădere al vieții, de exemplu își poate pierde jobul sau poate află că suferă de o boală al cărei management este mai dificil, poate pica în depresie sau se confruntă cu o serie de anxietate. Ori poate este vorba despre o rană veche care se redeschide acum și care îi produce o suferință reală partenerului de viață. În tot cazul, nativii Rac sunt cei care au această capacitate de a oferi suport și vindecare în ceea ce privește karma de familie pentru acest an. Acești nativi se pot confrunta cu probleme legate de relația pe care o au în momentul de față cu familia, cu părinții sau cu copiii. Probabil că în ultima perioadă de timp ceva s-a stricat, s-a destabilizat în relațiile lor și a venit timpul să repare aceste fisuri.

Horoscop karmic pentru săptămâna 20-26 februarie 2023. Zodiile de apă, tulburate de valuri

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 20-26 februarie 2023, zodiile de apă vor înota în… ape ceva mai tulburi, cu excepția Racilorm, scrie fanatik.ro.

Martie se anunță a fi o lună de vis pentru o parte din zodii. Generozitatea astrelor va depăși orice limită

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești

) au 7 zile de foc. Scorpionii sunt încercați de o karmă de agresivitate pe care părea că au abandonat-o. Felul în care se raportează la oamenii din jur, lipsa răbdării, orgoliul de neînțeles și micile răutăți le vor strica planurile.

Nici Peștii nu stau foarte bine cu moralul. Pe plan sentimental apar cele mai multe provocări, unele pe care nu și le-ar fi imaginat până acum. Viața le arată că atunci când cred că totul e roz, mai apare câte o nuanță de gri, de nicăieri.

Racii sunt feriți de probleme. Ei și-au învățat niște lecții karmice, iar acum sunt mai tacticoși, mai corecți cu ei înșiși. Au parte de lucruri bune.

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) sunt într-o perioadă de redescoperire. Berbecii își dau seama care sunt adevăratele lor veleități și se vor surprinde pe ei înșiși.

Leii renunță la anumite atitudini care numai bine nu le-au făcut. Sunt dispuși să învețe, să tolereze mai mult, să asculte. Cât despre Săgetători, aceștia vor să mediteze mai mult. Îi ajută enorm, mai ales pe cei care au trecut recent prin dezamăgiri.

Zodiile de pământ își dau un reset

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță)

se pot trezi în mai multe pase proaste mai ales spre finalul săptămânii. Gemenii regândesc o serie de planuri din mers.

Vărsătorii își dau seama că pentru ca ideile lor să funcționeze, au nevoie de sprijin și din exterior. Tocmai de aceea îl vor căuta disperați în toate părțile.

Balanțele se poticnesc de bârfele celor din jur. Fac o mare greșeală dacă iau în seamă toate vorbele aruncate aiurea. Nu trebuie să se lase afectați. Să nu uite că există o karmă pentru cei care le vor răul.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) sunt dispuse să își dea un reset psihic. Taurii au mai multă energie ca niciodată, dar e foarte important să știe cum să o folosească. Poate fi și distructivă dacă nu acționează unde și când trebuie.

Fecioarele își fac o curățenie sufletească citind mai mult, descoperind lucruri noi, aprofundând psihologia umană. Capricornii ies dintr-o nebuloasă în care se aflau în ultimele două luni. Apar perspective optimiste.