Chirurg român, moarte stupidă în Franța. Traian Savu, în vârstă de 44 de ani, ieșise să se plimbe pe bicicletă

Sfârșit dramatic pentru un chirurg plastic român stabilit în Franța. Traian Savu, în vârstă de 44 de ani, și-a pierdut viața într-un accident cumplit.

06 oct. 2022, 11:48
Chirurg român, moarte stupidă în Franța. Traian Savu, în vârstă de 44 de ani, ieșise să se plimbe pe bicicletă

Bărbatul se plimba pe bicicletă, iar la un moment dat una dintre roți s-a blocat într-o șină de tramvai. Vatmanul nu a mai putut face nimic. Traian Savu a fost aruncat pe șosea și s-a lovit cu capul de asfalt.

Medicii au încercat să-i salveze viața, dar din păcate nu au reușit. Nu s-a mai putut face nimic pentru Traian Sava, a murit după câteva minute de la accidentul dramatic.

Familia și apropiații chirurgului sunt șocați de cele întâmplate. Nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie.

Traian Savu avea cariera la care mulți doar visează

Era un medic foarte apreciat. Traian Savu a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie din Timișoara în anul 2003. După absolvire a lucrat în Canada timp de mai mulți ani, iar în ianuarie 2017 a revenit în România, aici unde a lucrat un an și patru luni. În mai 2018 s-a mutat în Franța, fiind un chirurg foarte apreciat în mai multe centre medicale și spitale din Lyon, Montpellier și Argenteuil. În mai 2021 s-a mai întors o dată în România, profesând șase luni la Spitalul Casa Austria din Timișoara.

În noiembrie 2021 a revenit în Franța. Chirurgul Traian Savu făcea zilnic naveta de la Montpellier la Spitalul Universitar din Nîmes, unde era chirurg de șase luni.

Citește și Doliu în lumea medicală din România! Unul dintre cei mai apreciaţi medici, cu o carieră de peste 40 de ani, a încetat din viaţă

Citește și La ce aliment trebuie să renunţăm pentru o bună funcţionare a creierului. Medicul Vlad Ciurea: „Nimeni nu spune că de poftă nu avem voie”