Doliu în lumea medicală din România! Unul dintre cei mai apreciaţi medici, cu o carieră de peste 40 de ani, a încetat din viaţă

Lumea medicală din România este în doliu! Reputatul medic ginecolog Marian Iliescu, care şi-a dedicat peste patru decenii meserieie, a încetat din viaţă.

04 oct. 2022, 17:09

Doliu în lumea medicală din România! Anunțul decesului a fost făcut de MedLife, clinica la care a lucrat în ultimii 12 ani. Dr. Marian Iliescu, un reputat medic primar obstetrică-ginecologie, cu supraspecializare în oncologia ginecologică și experiență notabilă în uroginecologie și patologia sânului, a plecat în lumea celor drepţi. Timp de 18 ani, a lucrat la Spitalul Filantropia, unde a fost şef de secţie.

Citeste si Gravidă lăsată să aștepte ore în șir până când copilul i-a murit în pântece. Acuzații de malpraxis la Spitalul Buftea

Doliu în lumea medicală din România! Unul dintre reputaţii medici români a încetat din viaţă

Medicul Marian Iliescu a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara. Ulterior, Dr. Iliescu și-a desfășurat activitatea în București, la Spitalul Sf. Pantelimon, acolo unde a lucrat timp de 12 ani.

Din 2010, Dr. Marian Iliescu s-a alăturat echipei MedLife, în cadrul Life Memorial Hospital. În această perioadă a fost atât mentor și coordonator, cât și “un exemplu de pasiune și optimism pentru toți colegii săi”, scrie hotnews.ro.

Clinica MedLife transmite condoleanțe familiei renumitului medic.

Citeste si Tragedie în Capitală. Un renumit chirurg a murit după ce s-a aruncat de la etaj