Chirurgul acuzat de moartea unui copil din Slatina, pedepsit după doi ani

Publicat: Luni, 03 Septembrie 2012 17:10 // Actualizat: Luni, 03 Septembrie 2012 17:10 // Sursa: România TV

Anchetă cum numai în România e posibil, după moartea unui copil în spitalul din Slatina. Chirurgul acuzat de moartea pacientului a fost pedepsit de Colegiul Medicilor după doi ani. El nu mai are voie să profeseze timp de 3 luni.

Foto: libertatea.ro

Un băiat în vârstă de 9 ani a fost adus la Spitalul de Urgenţă din Slatina cu o fractură la antebraţul stâng, în mai 2010. Medicii i-au pus atunci o atelă gipsată şi după trei zile l-au externat. Băiatul a fost adus înapoi la spital în cursul aceleiaşi zile de către mama sa, deoarece se simţea rău. Medicii au descoperit că rana se infectase, i-au amputat braţul, iar apoi au chemat un elicopter SMURD pentru a-l transporta la Bucureşti. Băiatul era, însă, în stare foarte gravă şi a murit în elicopter.

Conducerea Spitalului de Urgenţă din Slatina i-a concediat pe cei doi medici care l-au îngrijit pe băiat. Medicul Mircea Tusciuc a atacat, însă, în instanţă decizia conducerii, iar anul trecut s-a întors în sala de operaţie.

După doi ani, Colegiul Medicilor din România a anunţat acum că medicului Mircea Tusciuc îi este retrasă licenţa de a profesa pe o perioadă de trei luni. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
16 oct 06:29
Răspunde | Votează email 0 email
xpaBgBzyFOt
Stands back from the keyboard in amzaenmet! Thanks!
14 oct 12:03
Răspunde | Votează email 0 email
CCJHsxSjU
Nu stiu daca soldatul din poza de la Universitate este negru sau apare asa din cauza lminiui dar da, germanii au avut soldati negri (inrolati indeobste in Wehrmacht unde excelau ca sniper-i ) si care, fie proveneau din coloniile germane din Togo, Camerun sau Tanzania ori erau prizonieri senegalezi din armata coloniala franceza si trecuti de partea germanilor dupa caderea Frantei.In niciun caz nu erau emigranti din Germania pe vremea aceea nu se tolera asa ceva! -:))Cladirea de pe partea dreapta a bulevardului Duca din fotografia cu soldatii si masina la Gara de Nord, este fie fabrica de produse metalice a lui Rudolf Geisler infiintata in 1859 si una din primele unitati industriale din tara, fie fabrica de oglinzi a lui Zwolfer ce se afla dupa fabrica Geisler.Parti din aceste cladiri exista si astazi in spatele blocului cu libraria Ion Creanga si fac parte din Politehnica de la Gara.De asemenea, cateva ateliere ale fabricii Geisler au supravietuit pe bul. Duca pana prin anii '50 cand au fost inlocuite cu actualul front de blocuri.
03 sep 17:16
...a profesa pe o perioadă de trei luni. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată. Source Article from http://www.rtv.net/chirurgul-acuzat-de-moartea-unui-copil-din-slatina-pedepsit-dupa-doi-ani_42815.html...
1
EUR
4.8297
RON
31 Mar
noapte 3 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H