Chirurgul bătăuş a petrecut doar o noapte în arest. Şi-a băgat copilul în spital, dar judecătorii l-au eliberat

Radu Blagoe, chirurgul de la Spitalul CFR Timişoara care și-a bătut copilul, a petrecut o noapte în arest. Bărbatul a fost dus în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă însă a fost lăsat în libertate.

14 nov. 2019, 08:45
Chirurgul bătăuş a petrecut doar o noapte în arest. Şi-a băgat copilul în spital, dar judecătorii l-au eliberat

Medicul a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. În trecut, acestaa mai fost condamnat cu suspendare pentru ca și-a bătut fosta nevasta, iar acum era în termenul de încercare impus de instanță, de 4 ani.

Acum, chirurgul Radu Blagoe este cercetat pentru lovire și alte violențe asupra unui membru de familie. Adolescentul se află acum în custodia mamei, iar împotriva chirurgului a fost impus un ordin de restricție.

Mama băiatului, care face naveta între Austria şi România, povesteşte că a primit mai multe mesaje pe telefon de la copilul ei în care acesta îi cerea ajutorul, susţinând că a fost batut. Mai mult, băiatul i-a spus că îi este frică să nu fie din nou lovit. Copilul, în vârsta de 13 ani, locuieşte din 2013 cu tatăl lui, care a câştigat custodia în instanţă, după divorţ.

Radu Blagoe a mai fost condamnat cu suspendare pentru că şi-a bătut fosta nevastă, iar acum era în termenul de încercare impus de instanţă, de 4 ani.