Chivu ar putea fi înlocuit la Inter de Ştefan Radu

Fundaşul român al formaţiei Lazio, Ştefan Radu, ar putea fi transferat la Internazionale Milano pentru a-l înlocui pe Cristian Chivu, căruia gruparea din nordul Italiei nu îi va prelungi contractul, scadent vara viitoare.

RomaniaTV.net
08 nov. 2011, 16:01
Chivu ar putea fi înlocuit la Inter de Ştefan Radu

„Chivu are contractul scadent în iunie, iar anturajul său a declarat că niciun oficial al lui Inter nu a deschis negocieri pentru prelungirea înţelegerii. Impresia este că problemele fizice ale jucătorului român au cântărit în decizia clubului. Chivu are oferte din Anglia, iar gruparea Liverpool s-a arătat dispusă să-l achiziţioneze în ianuarie, dar fără să plătească vreo indemnizaţie de transfer”, a scris marţi, ilsussidiario.net.

În această situaţie, Inter ar intenţiona să îl înlocuiască pe Chivu cu un alt român, Ştefan Radu de la Lazio. „De la un român la altul. Cum Chivu pare să plece, Inter s-a gândit la Ştefan Radu, fundaşul stânga al echipei Lazio, care este pe placul nerazzurri-lor de mai mult timp. Radu şi-a reînnoit contractul cu Lazio, dar este clar că o ofertă din partea celor de la Inter ar schimba lucrurile. Însă va fi dificil de tratat cu Lotito, care este o nucă tare, iar raporturile dintre Inter şi Lazio sunt un pic reci după transferul lui Pandev. Radu ar fi perfect pentru noul Inter, ţinând cont că este tânăr şi este fundaş stânga de meserie şi astfel nu ar fi constrâns să joace un alt rol, cum a fost în cazul lui Chivu”, a mai precizat ilsussidiaro.net.