Chivu, printre cei mai slabi jucători ai meciului Olympique Marseille – Inter

Fundaşul Cristian Chivu a fost desemnat de presa italiană printre cei mai slabi jucători ai meciului pe care echipa sa Inter l-a pierdut miercuri seară, la Marsilia, scor 0-1, cu Olympique, în Liga Campionilor, fiind considerat vinovat la golul înscris de Ayew, în minutul 90+3.

RomaniaTV.net
23 feb. 2012, 10:01
Chivu, printre cei mai slabi jucători ai meciului Olympique Marseille – Inter

La o lovitură de colţ executată de echipa gazdă în ultimul minut de joc, atacantul Andre Ayew a trimis de lângă Chivu balonul cu capul în poarta apărată de Julio Cesar.

„A făcut o partidă decentă în faţa unor adversari explozivi, ca Amalfitano şi Azpilicueta, dar a dormit în ultima secundă, ruinând munca la sacrificiu a echipei sale, ceea ce este de neiertat”, se arată pe versiunea italiană a site-ului Eurosport.

De altfel, ideea că românul „a dormit” la cornerul echipei Olympique Marseille scăpându-l din marcaj pe Ayew se regăseşte în comentariile mai multor site-uri italiene.

În general, jurnaliştii italieni l-au notat pe Chivu cu 5, aceasta fiind cea mai mică notă acordată unor jucători de la Inter.

Cristian Chivu a primit un cartonaş galben şi nu va juca în partida retur din optimile de finală ale Ligii Campionilor, programată la 13 martie, la Milano.