Christian Bale, actorul din Batman, a vizitat răniţii atentatului din cinematograf VIDEO

Christian Bale, actorul care l-a interpretat pe Batman, i-a vizitat pe supravieţuitorii atacului de la premiera ultimului său film. Actorul îmbrăcat în negru s-a oprit întâi la cinematograf, unde s-a rugat alături de rudele celor ucişi.

RomaniaTV.net
25 iul. 2012, 11:35
Christian Bale, actorul din Batman, a vizitat răniţii atentatului din cinematograf VIDEO

Christian Bale, împreună cu soţia sa, a depus flori la monumentul victimelor din cinematograf şi s-a rugat alături de rudele acestora.

Un cuplu a venit şi m-a întrebat dacă se pot ruga alături de noi. Eram câţiva în cerc, cred că vreo şase. Ne-am rugat, iar apoi când făceam poze mi-am dat seama lângă cine am stat. Era Christian Bale„, a spus Amanda Tyacke, localnică.

După ce a adus un omagiu celor decedaţi actorul a mers la spital unde i-a vizitat pe cei care au supravieţuit masacrului. Aici a ascultat poveştile de groază ale celor care au reuşit să scape de gloanţele celui care se credea „Joker”.

A acoperit cu degetele artera, aici unde artera carotidă era împuşcată. Aici unde am fost împuşcată a pus degetele şi nu a plecat deşi toată lumea din jur fugea„, a povestit cu groază Allie Young, victimă.

În atacul de la cinematografului din Aurora, Colorado, 12 persoane au murit, iar alte 59 au fost rănite. Asasinul, un tânăr de 24 de ani, se credea personajul „Joker” din filmul Batman.