Christoph Daum, REACŢIE CIUDATĂ după victoria cu Chile. „Sper că nu glumiţi acum, nu?”

România a câştigat, marţi, amicalul cu Chile, scor 3-2, pe Cluj Arena, după ce a întors scorul de la 2-0 pentru oaspeţi.

13 iun. 2017, 20:29
Christoph Daum, REACŢIE CIUDATĂ după victoria cu Chile. „Sper că nu glumiţi acum, nu?”

Christoph Daum a fost felicitat de jurnalişti după meci şi a avut o reacţie ciudată.

„Sper că nu glumiţi acum, nu? Asta înseamnă să jucăm cu viteză. Jucătorii noştri trebuie să joace la cle ami înalt nivel pentru a creşte. E nevoie de un joc mai rapid cu pase mai rapide. S-a văzut şi caracterul acestor jucători care au alergat şi au pasat şi le-a ieşit în acest meci.  Mereu sunt nopţi grele. Aici a fost o seară minunată. Nu m-am uitat în presă după conferinţa. Iubesc România, am avut o seară fantastică şi nu am vrut să mă cert cu jurnaliştii. Sunt fericit de această victorie”, a declarat Daum.

„Voi faceţi presiunea. Vine din presă. Presa nu e realistă. Nu discută despre fotbal. Dacă ajungi din afară nu e aşa. Eu sunt un om deschis. Presa face subiecte fără dovezi. Toată lumea ştie situaţia fotbalului românesc, este un proces întreg. Ştim ce avem de făcut. Jurnaliştii sunt aproape de naţionala României, dar scriu uneori lucruri nebuneşti. Sunt responsabil să construiesc ceva pentru viitorul României. Eu nu vreau un război cu presa. Vreau respect! Uitaţi ce a scris presa despre Simona Halep, iar ea a realizat o performanţă fantastică. Acesta e jurnalismul în România. Nu spun că presa nu trebuie să nu fie critică”, a adăugat selecţionerul României. 

Dauma revenit, mai apoi, la înfrângerea cu Polonia: „Nu ştiu nimic despre fotbal, ok? Apărarea construieşte atacul. Am pierdut cu Polonia din două penalty-uri, am avut şi ghinion în meciurile trecute. Polonia e mult mai bună decât nimeni”.