CIA face angajări în România. Ce posturi sunt disponibile şi ce salarii se oferă

CIA anunţă că face angajări în toate colţurile lumii, inclusiv în România. Lista joburilor disponibile este publică, iar salariile oferite sunt foarte atractive.

28 sept. 2022, 15:36
CIA face angajări în România. Ce posturi sunt disponibile şi ce salarii se oferă

CIA face angajări în România. Se caută contabili sau persoane care să se ocupe de treburile administrative. De asemenea, printre joburile disponibile se află şi cel de analist.

CIA face angajări în România. Ce salariu se oferă unui contabil

Citeşte şi LIDL face angajări în magazinele din toată ţara. Vânzătorii pot ajunge la salarii de peste 3000 de lei net

CIA anunţă că sunt disponibile 160 de posturi şi oricine poate aplica. Salariile oferite sunt foarte atractive. De exemplu, un contabil ar putea încasa între 64.000 de dolari și 113.000 de dolari, pe an.

Un  analist este plătit cu până la 170.000 de dolari pe an.

Pentru a lucra la CIA trebuie ai studii superioare, iar după ce ai trecut de partea online, urmează și un interviu prin videocall și ulterior ești chemat și la un interviu acolo, potrivit stirileprotv.ro. 

De asemenea, foarte important de reţinut este că nu ai nevoie de viză. Dacă treci de interviu, ei se vor ocupa de asta.

Citeşte şi Angajări în Germania. Ce salariu câștigă un român plecat la cules de mere. Se oferă cazare şi masă gratuite

Salarii de peste 9000 de lei în mână. Te angajează pe loc dacă ai această meserie

Cele mai căutate posturi din domeniul IT în România de către utilizatorii platformei de Resurse Umane Undelucram.ro sunt cele de dezvoltator interfețe, inginer software, specialist în securitate, analist big data, specialist asigurarea calității.

Salarii mari nete care ating 9.000 de lei se plătesc şi în România, pentru anumite posturi, într-un din cele mai căutate domenii. Cele mai căutate posturi din domeniul IT în România de către utilizatorii platformei de Resurse Umane undelucram.ro sunt cele de dezvoltator interfețe, inginer software, specialist în securitate, analist big data, specialist asigurarea calității, arată un studiu, potrivit economica.net.

În domeniul IT, salariile medii nete oferite celor mai căutate cinci posturi sunt:

– Dezvoltator interfețe: 7.520 lei

– Inginer software: 9.210 lei

– Specialist securitate: 7.360 lei

– Analist big data: 5.200 lei

– Specialist în asigurarea calității: 6.330 lei.

Informațiile cu privire la salariile enumerate mai sus sunt obținute prin intermediul Salary Report, un instrument destinat specialiștilor din HR, lansat de platforma amintită.