Cifra obstacolelor în viaţă. Află cum să o calculezi şi fereşte-te de cei sub semnul 9

Tu ştii ce cifră a obstacolelor ai? Învaţă să o calculezi folosind schema de mai jos şi vezi sub ce semn eşti, aflând totodată şi detalii despre cei din jurul tău.

23 mart. 2017, 14:36
Cifra obstacolelor în viaţă. Află cum să o calculezi şi fereşte-te de cei sub semnul 9

Ziua şi luna naşterii se adună. (18.04 – 1+8=9 / 9-4 = 5 numărul obstacolelor), scrie spynews.ro.

Adunaţi ziua mai întâi, apoi luna. Scădeţi din cel mai mare număr pe cel mai mic şi aşa aflaţi cifra obstacolelor.

Citeşte şi Ce spune data ta de naştere despre cum faci dragoste

1 – persoana respectivă se va confrunta în viaţă cu incapacitatea de a lua decizii. Va fi un om nehotărât. Nu-şi va putea asuma situaţii de conducere.

2 – principala provocare va fi menţinerea relaţiilor. Nu va putea să coopereze foarte bine cu ceilalţi şi nu le va înţelege sentimentele.

3 – persoana nu ştie să se bucure de viaţă. Nu o simte ca pe o bucurie. Nu va duce mai nimic la bun sfârşit.

4 – nu îi place să muncească deloc. Trebuie să fie foarte atenţi la detalii. Nu sunt atenţi la lucrurile mici. Nu citesc detaliile şi totul se întoarce împotriva lor.

5 – persoanele cu numărul acesta nu comunică. Cel mai mare obstacol al său este să comunice, să se exprime, nu poate pur şi simplu. E bine să înveţe să comunice, să ştie că şi ceilalţi sunt de partea lor. Sunt cam snguratici. Sunt deseori trădaţi.

6 – lucrurile sunt puţin în două direcţii – pot apărea probleme în viaţa de familie sau se căsătoresc şi îşi fac o relaţie stabilă în a doua parte a vieţii. Trebuie să înveţe să treacă peste acest obstacol. A doua direcţie este către neasumarea responsabilităţilor. Fug de tot ce înseamnă acest lucru.

Citeşte şi 13 martie, O ZI CU GHINION? Cum să o depăşeşti cu bine. Ce se spune despre cei născuţi pe această dată

7 – este exact opusul semnului divin. Sunt oameni care nu au credinţă în Dumnezeu şi nu fac nimic în viaţă până nu au dovezi. Ceea ce fac se bazează pe lucruri realiste. Se confruntă cu teama de singurătate. Nu suportă să stea singuri. Ar trebui să meargă la biserică pentru a regla relaţia cu divinitatea.

8 – are cea mai mare lăcomie. Va dori întotdeauna să aibă foarte mulţi bani. Obstacolul lor va fi faptul că nu pot face bani.

9 – este egoistul numerelor. Îi pune pe ceilalţi pe planul doi şi se va ocupa exclusiv de el. Va fi mult prea concentrat pe el.

Dacă apare rezultatul 0 se aplică numărul 1.