Cifra schimbărilor îţi spune ce te aşteaptă în 2014. Află cifra şi vei şti la ce să te aştepţi anul viitor

Cu ajutorul numerologiei poti afla schimbarile care vor aparea anul viitor. Dorintele tale se vor schimba si vei avea alte prioritati, iar oportunitatile se vor modifica si ele in functie de energia cifrei schimbarilor.

07 dec. 2013, 06:21

Afla aceasta cifra si vei sti la ce sa te astepti in 2014.

Odata cu apropierea unui nou an, lucrurile se schimba in interiorul tau, iar cand energiile se modifica, si felul in care percepi ceea ce se intampla in jurul tau se schimba.

Modificarile incep sa apara incepand cu jumatatea lunii decembrie, devin evidente odata cu luna ianuarie, iar in februarie isi intra in drepturi energia cifrei specifice anului respectiv. 

Vei simti lucrurile diferit, iar atentia ta se isi va schimba punctul de focalizare si potentialul tau va avea o alta rezonanta. 

VEZI ŞI: Numerologie: Află cu cine trebuie să te măriţi

Toate acestea se intampla datorita cifrei schimbarilor, alta in fiecare an, in functie de data nasterii tale.

Calculezi cifra schimbarilor adunand ziua si luna in care te-ai nascut cu anul 2014. Aduna-le pana cand obtii o cifra de la 1 la 9.

Daca ai ajuns la numarul 11 si 22, opreste-te, fiindca ele au o semnificatie speciala.

Spre exemplu, daca te-ai nascut pe 8 iunie 1988, ai nevoie de cifra 8 si de cifra 6, pentru luna iunie, pe care le aduni cu 2014.

Astfel: 8+6+2+0+1+4= 21; 2+1= 3

Asadar, cifra schimbarilor va fi 3 pentru persoana care s-a nascut pe 8 iunie 1988.

Cifra schimbarilor 1

Mai mult ca niciodata vei simti dorinta de a merge mai departe, de a imbunatati situatii, de a-ti manifesta individualitatea si de a-ti vedea de viata ta. Intinde-ti „antenele” si oportunitatile vor veni negresit.

Incepe o noua viata. E timpul sa dai tot ce e mai bun, sa te ocupi de un hobby sau de o activitate care sa iti ofere o perspectiva noua asupra vietii, sa iti extinda orizonturile si sa te ajute sa privesti numai inainte.

Va fi un an activ, va trebui sa iei multe decizii. Afacerile tale vor avea parte de o noua sansa. Experienta urmatorilor noua ani depinde de ceea ce faci in 2014. Ai nevoie de perseverenta, o minte limpede si capacitatea de a-ti asculta instinctul.

Cifra schimbarilor 2

Parteneriatele armonioase sunt foarte importante pentru tine anul acesta. Succesul acestui an si rezultatele bune vor fi obtionute prin diplomatie, cooperare, tact si relatii excelente. Este mai degraba un an in care vei primi si vei imparti decat unul in care sa iti urmaresti in mod agresiv propriile interese.

Intuitia si latura emotionala iti sunt la cote maxime in 2014.

Este un an plin, in care vei fi solicitata si abia daca vei sti cum sa imparti mai bine timpul. E mai usor sa lucrezi impreuna cu altii decat sa faci lucrurile de una singura.

Planurile tale ar putea intampina perioade de intarzieri, insa nu trebuie sa iti faci griji, pentru ca este o tendinta generala in 2014.
Este un an care iti aduce liniste si e o perioada buna pentru a-ti intari prieteniile.

Cifra schimbarilor 3

Este anul in care iti poti exprima inspiratia, imaginatia, gandurile creative si latura emotionala. In 2014 ai nevoie de mai multa distractie, asa ca accepta mai multe invitatii si acorda-ti timp pentru a te bucura de viata.
Este un an cu multa caldura si culoare pe toate planurile. E timpul sa fii artista si sa iti exprimi bucuria de a trai. Urmeaza ideile inspirate care te entuziasmeaza atat de mult si urmeaza-ti dorinta de a te dezvolta, fiindca este un an bogat in oportunitati de crestere pe plan spiritual.
Vei avea parte de multa placere, de multe evenimente si oportunitati de a calatori, de a socializa si de a te distra in acelasi timp. Permite abundentei de bucurie si optimism sa te ghideze in 2014.

Cifra schimbarilor 4

Va fi un an plin pentru tine, in care nu vei mai avea timp sa lenevesti deloc. Este timpul sa incepi serios sa iti cladesti viitorul.

Este, de asemenea, timpul sa incepi sa lucrezi la acel proiect la care te gandesti de ceva timp insa ai mare grija la detalii!

Toate vacantele si petrecerile din anul care urmeaza vor fi legate de afaceri sau de job-ul tau.

Nu te lasa insa luata de val si mai mergi din cand in cand la medic pentru un control de rutina.

Cifra schimbarilor 5

Va fi un an al schimbarilor, un an in care va trebui sa iti gasesti drumul de la care te-ai abatut.

O multime de oportunitati vor aparea, vei cunoaste oameni noi, vei primi oferte nnoi, contracte, vei avea planuri noi… te vei simti libera si vei profita din plin de asta.

2014 va fi un an al noilor experiente, te vei distra, vei calatori si te vei maturiza. Vei simti nevoia constanta de a incerca lucruri si experiente noi.

Daca ai o afacere, o idee buna ar fi sa pui mai mult accentul pe promovare si publicitate.

Citeşte mai mult pe feminis.ro