Cîmpeanu, despre Cioloş: „O persoană cu certe competenţe care îl recomandă pentru această poziţie”

Sorin Cîmpeanu a declarat, marţi, după nominalizarea lui Dacian Cioloş în funcţia de premier, că acesta este "o personalitate apreciată în societatea românească" şi că are "certe competenţe" care îl recomandă pentru noua poziţie.

10 nov. 2015, 15:44
Cîmpeanu, despre Cioloş: „O persoană cu certe competenţe care îl recomandă pentru această poziţie”

„Este o alegere foarte bună. Sunt convins că este o personalitate apreciată la nivelul întregii societăți românești. Am avut onoarea și plăcerea să colaborez cu domnia sa și este o persoană, categoric, cu certe competențe care îl recomandă pentru această poziție„, a declarat prim-ministrul interimar Sorin Cîmpeanu, potrivit Agerpres.

Cîmpeanu a adăugat că se va întâlni cu Cioloș încă din această seară. „Evident că o să-i propun un spațiu la nivelul Guvernului încă din această seară pentru a-și putea prelua atribuțiile de premier desemnat„, a precizat el.

Întrebat dacă ar accepta să ocupe un portofoliu de ministru în noul Cabinet, premierul interimar a spus: „Poziția mea o cunoașteți. Sarcina mea pentru moment este aceea de a asigura gestionarea tuturor problemelor curente ale Guvernului României într-un spirit de total echilibru„.

Citeşte şi: DACIAN CIOLOŞ este premierul desemnat. Iohannis: „E nevoie de un prim-ministru TEHNOCRAT” LIVE VIDEO


loading...