Cinci ani de la moartea Elodiei. Ce spune avocata familiei Ghinescu VIDEO

Joi, se împlinesc cinci ani de la moartea Elodiei Ghinescu şi, după lungi aşteptări, familia îi poate aprinde o lumânare fostei avocate din Braşov. Asta pentru că în anii trecuţi Elodia Ghinescu nu era declarată oficial moartă. Avocata familiei a ridicat certificatul de deces.

RomaniaTV.net
29 aug. 2012, 20:32
Cinci ani de la moartea Elodiei. Ce spune avocata familiei Ghinescu VIDEO

La cinci ani de la dispariţie, Elodia are în sfârşit certificat de deces. Asta înseamnă că soţul ei, Cristian Cioacă, poate fi trimis în judecată pentru omor.

Sper ca dosarul să fie finalizat printr-o trimitere în judecată a lui Cristian Cioacă pentru săvârşirea infracţiunii de omor deosebit de grav„, a declarat Crina Radu, avocata familiei Ghinescu.

Pe lângă probele strânse la dosar, mama fostei avocate spune că ginerele său aproape i-a recunoscut omorul.

Mie aproape că mi-a recunoscut că a omorât-o. Când m-a sunat, imediat după, şi mi-a spus că n-am s-o mai văd niciodată, că n-am de unde s-o mai iau, nici vie, nici moartă„, a precizat Emilia Ghinescu, mama Elodiei.

Locuinţa conjugală a cuplului Cristian Cioacă – Elodia Ghinescu se află într-un bloc de pe strada Gloriei. Loc, unde se presupune că a fost săvârşită crima, în noaptea de 29 spre 30 august 2007. În prezent, nu locuieşte nimeni în apartament.

Decesul Elodiei a fost declarat de Judecătoria Braşov în noiembie 2011, la mai bine de patru ani de la dispariţia acesteia. Certificatul de deces a fost emis de primaria Câmpulung Muscel în februarie 2012.