Cinci bărbați din Dej au fost arestați după ce au furat hârtie igienică în valoare de 45.000 de euro

Mai mulți bărbați au fost prinșidupă ce au furat hârtie igienică și șervețele în valoare de câteva zeci de mii de euro, dintr-o fabrică din Dej.

14 dec. 2022, 21:06

Marți, în data de 13 decembrie, în jurul orei șase dimineața, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej, alături de jandarmi, au efectuat percheziții domiciliare la locuințele a cinci bărbați, suspectați de săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată. Potrivit oamenilor legii, în perioada 12 iunie 2022 – 8 august 2022, suspecții ar fi furat din depozitul unei fabrici mai mulți paleți cu hârtie igienică în valoare de 220.000 de lei, potrivit observatornews.ro.

Citește și: Turişti ruşi, deveniţi celebri după o vacanţă în Turcia. Au plecat din hotel cu bagajele pline de hârtie igienică, prosoape, flori smulse cu tot cu rădăcină şi lichior

În cadrul perchezițiilor au fost descoperite și confiscate mai multe bunuri. Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

Cercetările derulate au dus la identificarea hoților, iar în ziua de 13 decembrie, patru dintre aceștia au fost reținuți timp de 24 de ore și urmează să fie prezentați magistraților Judecătoriei Dej, în vederea dispunerii altor măsuri preventive.

Citește și: Carne de vită cu antifurt la Lidl în Bucureşti. Decizie şoc după ce pachetele dispăreau de la raft fără a fi plătite